Teaser video cu viitorul Hyundai Ioniq 5 N. Va reda sunete artificiale ale unui motor termic

de Tiberiu Safta
Vineri, 05.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat un clip nou cu viitorul său hot hatch electric Ioniq 5 N. Noul model de performanță va primi un sistem prin care vor fi redate sunete artificiale ale unui motor termic în habitaclu.

Continuă campania de promovare pentru viitorul Hyundai Ioniq 5 N, versiunea de performanță a electricului Ioniq 5 și primul hot hatch electric al constructorului sud-coreean. De această dată, Hyundai ne-a pregătit un clip nou, în care putem auzi, pentru prima dată, sunetul propulsorului noului model.

Chiar dacă vorbim aici despre un model complet electric, Ioniq 5 N va primi un sistem audio special prin care va putea fi redat sunetul artificial al unui motor termic de performanță prin boxele din habitaclu. Alături de asta, în clip putem vedea și padele montate pe volan care simulează schimbarea treptelor de viteză.

Noul Hyundai Ioniq 5 N va primi un propulsor care va dezvolta circa 600 de cai putere. Modelul de performanță va primi și un mod de rulare Drift Mode pentru derapaje controlate, iar hot hatch-ul electric va primi și o baterie cu o densitate mai mare a energiei față de un Ioniq 5 obișnuit, fără ca mărimea bateriei să fie schimbată.

Lansarea oficială a lui Hyundai Ioniq 5 N va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie.

Evenimentul va avea loc între 13 și 16 iulie.

via Hyundai

Comentarii (5)

  • mi se pare o prostie sa adaugi sunete de motor cu combustie intr-o masina electrica, fie ea si o veriune sport. epoca fumegatoarelor se sfarseste chiar acum sub ochii nostri. nu vad care mai e rostul sa ne uitam inapoi peste umar, gata! let's get over it & looks to the future.
    11 0
  • Corect. Nu cumva să le treacă prin cap să emită și ceva fum negru pe vreo țeavă din spate, să fie sherifii mulțumiți...
    6 0
  • Si după ce va trece cu efectul substanțelor interzise, reveniți la realitate… noi trăim astăzi si nu se schimba încă nimic, praf in ochi.
    1 5
  • nah, pt cine prefera asa ceva,..e ca si cum acum 100 de ani construiau automobile cu claxon precum nechezatul unui cal, sau esapament cu miros de balega.
    Dar nah, ce sa faci acum avem turma de redusi mintali care inca mai vor vehicule invechite si imputite. Adica nah, orice proprietar de masina stie cat de proaste sunt masinilepe combustie, si totusi, se impotrivesc, ca asa au fost spalati pe creier de producatori in trecut.
    6 1
  • Se pare ca pana nici oligofrenilor electrizati nu le place ca masinile pe care le viseaza si nu si le permit fac ca tramvaiu'. :)))
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru