Noul BMW Seria 2 Coupe, prezentat public în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood

de Alexandru Monenciu
Vineri, 09.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație BMW Seria 2 Coupe a apărut pentru prima dată în fața publicului. S-a întâmplat în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood care se află în plină desfășurare.

Noul BMW Seria 2 Coupe a debutat online în urmă cu două zile. Acum, modelul bavarezilor a fost prezentat pentru prima dată în fața publicului, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood. Cum altfel, dacă nu în prezența Ducelui de Richmond.

Seria 2 Coupe va apărea în categoria "First Glance" pe tot parcursul Festivalului (8 - 11 iulie), alături de M5 CS, cel mai puternic model de serie din istoria producătorului din Munchen. Vizitatorii vor putea admira, de asemenea, două modele BMW complet electrice: iX și i4.

Comparativ cu vechiul model, BMW Seria 2 Coupe a crescut în dimensiuni, iar designul exterior a suferit câteva modificări.

Versiunea de top actuală, M240i xDrive Coupe este echipat cu un motor de 3.0 litri, cu șase cilindri, care dezvoltă 374 CP și 500 Nm cuplu. În aceste condiții, repriza 0-100 km/h durează 4.3 secunde.

via BMW

Comentarii (3)

  • 10 lions si 50 de bani
    Privita direct in mecla arata fix ca o rumegatoare cu ochii lipiti de mama natura in laterale.
    5 2
  • Gandeste-te ca masina asta n-o s-o vezi decat din spate.
    10 2
  • Din spate e si mai urata. Dar de ce? Cu fata intra in pom???
    Dar daca ai o Tesla P100D performance, BMW "The 2" e doar un alt looser.
    Versiunea de top face suta in 4,3 secunde??? :)) Pai asta e performanta? Masini de familie care nu se cred sportive si nu li se face reclama ca sportive fac suta sub 5 secunde :))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru