Polestar 1 va debuta la Goodwood: prototipul #004 va putea fi văzut în perioada 12-15 iulie

de Paul Cosma, Foto: Polestar
Luni, 11.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar 1, primul model al brandului lansat de Volvo, își va face debutul public în cadrul Festivalului de la Goodwood. Prototipul #004 va putea fi admirat în perioada 12-15 iulie.

Anul trecut, Volvo a transformat Polestar într-un brand de sine-stătător cu intenția de a lansa numai modele hibride și electrice și a prezentat primul model din noua gamă.

Polestar 1 va fi lansat pe piață începând din a doua jumătate a anului viitor, iar prețul său va fi de 155.000 de euro pe teritoriul Europei.

Prima apariție publică a lui Polestar 1 va avea loc în Anglia, în perioada 12-15 iulie, cu ocazia Festivalului de la Goodwood. Vizitatorii vor putea să admire prototipul cu numărul 004, aflat în perioada de testare înainte de finalizarea versiunii de producție.

Șeful Polestar a dezvăluit recent că Polestar 1 a primit peste 500 de comenzi ferme din partea clienților, cei mai mulți dintre ei fiind din SUA și Canada. Avansul solicitat de producător a fost de 2.500 de euro.

Modelul hibrid este construit pe platforma Scalable Platform Architecture (SPA) și are un propulsor pe benzină de 2.0 litri și 343 de cai putere și două motoare electrice de 218 CP.

În regim 100% electric, Polestar 1 va avea o autonomie de 150 de kilometri.

Via Polestar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru