Anglia

Luni, 08 Ianuarie | Economic

Ford Puma, cea mai bine vândută mașină în Marea Britanie, în 2023

Ford Puma este oficial cea mai bine vândută mașină pe piața din Marea Britanie, în 2023. Modelul produs exclusiv la Craiova a fost vândut în aproape 50.000 de exemplare.
Marti, 07 Martie 2023 | Economic

Vânzările Dacia au crescut cu 300% în Marea Britanie, în februarie

Potrivit celor mai noi date oficiale, Dacia a reușit o performanță extraordinară pe piața din Marea Britanie. Mai exact, vânzările producătorului de la Mioveni au crescut cu peste 300% în luna februarie.
Luni, 27 Februarie 2023 | Siguranta

Range Rover, a doua cea mai furată mașină în Marea Britanie. SUV-ul, refuzat de firmele de asigurări

SUV-ul de lux Range Rover este oficial a doua cea mai furată mașină din Marea Britanie. Din acest motiv, firmele de asigurări din această țară cer sume foarte mari pentru acest model, o problemă mare pentru cei care trăiesc în orașe mari ca Londra.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Siguranta

Polițiștii englezi testează camere care detectează dacă șoferii folosesc telefonul la volan

În următoarele două luni, polițiștii din comitatele Devon și Cornwall (Anglia) vor testa un sistem de camere video, denumit Acusensus, care poate detecta dacă șoferii folosesc telefonul la volan sau dacă poartă centura de siguranță.
Luni, 09 Iulie 2018 | F1 TOP

Mercedes acuză Ferrari de "acte premeditate sau incompetență" după accidentele din ultimele curse: "Tacticile lor sunt interesante"

Toto Wolff susține că accidentele provocate de Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen în ultimele două curse sunt rezultatul unor "acțiuni premeditate" sau a "incompetenței", însă Lewis Hamilton susține că a rezolvat conflictul.
Luni, 11 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Polestar 1 va debuta la Goodwood: prototipul #004 va putea fi văzut în perioada 12-15 iulie

Polestar 1, primul model al brandului lansat de Volvo, își va face debutul public în cadrul Festivalului de la Goodwood. Prototipul #004 va putea fi admirat în perioada 12-15 iulie.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover va reduce temporar producția din Anglia: constructorul dă vina pe incertitudinea creată de Brexit

Jaguar Land Rover (JLR) a anunțat reducerea temporară a producției la fabrica engleză din Halewood (Liverpool) în acest an, ca urmare a vânzărilor slabe puse pe seama votului de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană și a taxelor mărite pentru motoarele diesel.
Vineri, 21 Iulie 2017 | Industrie

Inovație în Londra: showroom multi-marcă dedicat exclusiv mașinilor electrice

O companie specializată în dezvoltarea punctelor de încărcare pentru mașini electrice a deschis la Londra un showroom dedicat acestora. Nu există oameni de vânzări, ci specialiști care îți explică ce știe să facă o astfel de mașină.
Luni, 13 Februarie 2017 | Mediu

Londra vrea să elimine mașinile diesel printr-un program Rabla dedicat acestora: până la 4000 de euro bonus la casare

Primarul Londrei consideră că principala cauză a aerului poluat din capitala Angliei sunt mașinile diesel. Acesta propune un program prin care posesorii acestor mașini primesc vouchere între 2500 și 4000 de euro la casare.
Sambata, 15 Octombrie 2016 | O lume nebuna

Sus în deal e-un showroom: Jeep a deschis pe stâncile de la Marea Nordului cel mai greu accesibil showroom auto din lume

Dacă mărcile auto cautp de obicei locuri populate din orașe ca să-și deschidă showroom-uri, Jeep a "construit" cel mai puțin accesibil showroom din lume pe vârful unui deal de la marginea Mării Nordului. Accesibil doar cu mașini 4x4.
Luni, 19 Septembrie 2016 | General

Pe când și în România? Anglia introduce măsuri drastice împotriva utilizării telefonului la volan: permisul suspendat 6 luni la a doua abatere

Anglia va introduce în 2017 măsuri grele împotriva utilizării telefonului la volan. Șoferii începători și cei prinși de mai multe ori încălcând regulile vor fi amendați și se vor trezi cu permisele suspendate.
Joi, 16 Iunie 2016 | O lume nebuna

Duster pentru ai noştri, Bugatti Chiron pentru francezi. Ce maşini reprezintă ţările de la Euro 2016?

Ce maşini ar trebui să conducă 10 dintre cele 24 de echipe naţionale calificate la Euro 2016? Rezultatul este previzibil: României i-a revenit Dacia Duster.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 10 Iulie 2011 | O lume nebuna

Un britanic a fost amendat pentru parcare ilegală, deşi se afla prins într-un ambuteiaj

Christopher Barnham, un britanic din Essex, a primit o amendă pentru parcare ilegală, deşi automobilul pe care îl conducea era blocat într-un ambuteiaj. Autorităţile au făcut dreptate, iar amenda a fost anulată.
Duminica, 08 Noiembrie 2009 | General

Marca australiana sportiva Skelta poposeste in Marea Britanie

Modelele australiene Skelta G-Force si Spyder vor putea fi achizitionate si de britanici. Cele doua modele dispun de doua propulsoare: unul de 340 CP, celalalt de 460 CP.
Joi, 21 Mai 2009 | O lume nebuna

Doi englezi si-au cumparat Nissan GT-R prin programul Rabla

Bonusul de 2000 de lire sterline primit prin programul Rabla in Anglia nu i-a impiedicat pe doi britanici sa il utilizeze la cumpararea unor exemplare Nissan GT-R de 60.000 de lire.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | Economic

Anglia adopta programul Rabla: 2300 de euro prima de casare

Guvernul englez a anuntat astazi implementarea unui program de innoire a parcului auto. Acesta va debuta in luna mai.
Joi, 26 Martie 2009 | Industrie

Autocar: "Sandero vine in Anglia!". Dacia raspunde: "Nu se pune problema"

Desi presa britanica anunta intrarea lui Dacia Sandero in Anglia in cazul in care programul Rabla intra in vigoare, oficialii Dacia dezmint informatia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru