Doi englezi si-au cumparat Nissan GT-R prin programul Rabla

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.05.2009
Bonusul de 2000 de lire sterline primit prin programul Rabla in Anglia nu i-a impiedicat pe doi britanici sa il utilizeze la cumpararea unor exemplare Nissan GT-R de 60.000 de lire.

Bonusul primit in cadrul versiunii britanice a programului Rabla i-a determinat pe doi englezi sa renunte la masinile lor vechi de 10 ani in favoarea unor exemplare Nissan GT-R. Desi suma primita din partea guvernului, care se ridica la 2000 de lire sterline, este infima in raport cu pretul de lista a modelului cumparat (60.000 de lire), cei doi posesori de masini vechi au profitat la maximum de mica oferta si si-au cumparat, probabil, masinile visurilor lor.

Cumparatorii celor doua exemplare GT-R au asteptat strategic intrarea in vigoare a programului, ei aflandu-se printre primii clienti care au profitat de programul Rabla in Marea Britanie, cumparand masinile la doar cinci ore de la startul oficial al campaniei.

Totusi, miscarea i-a nemultumit pe ecologistii din Albion, care au realizat ca efectele ecologice ale programului ar putea sa nu fie cele scontate, din moment ce un client poate sa utilizeze suma primita din partea guvernului pentru a cumpara modele mult mai poluante decat cele pe care le schimba. Protestul ecologistilor se refera la faptul ca tari ca Italia sau Spania au limitat nivelul de emisii de CO2 ale modelelor noi cumparate prin programul Rabla, in timp ce autoritatile din Marea Britanie au ignorat o astfel de problema.

Nissan GT-R are un motor V6 turbo de 3.8 litri care dezvolta 480 CP, ajunge in 3.8 secunde de la 0 la 100 km/h.

Consumul mediu mixt anuntat pentru modelul japonez este de 12.2 litri/100 km.

via | Jalopnik

Taguri: Anglia, GT-R, Nissan, Rabla

Comentarii (4)

  • foarte bine :)))
    8 0
  • Cu banii lui
    omu si-a luat ce masina a vrut el, nu ce masina doreau falsii aia de la greenpeace :))
    5 1
  • La noi
    s-au cumparat 2 Porsche prin programul rabla. Cred ca erau mai scumpe dar poate ma insel. Si asta acum 2 ani!
    0 1
  • Ce stire tampita!!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru