Inovație în Londra: showroom multi-marcă dedicat exclusiv mașinilor electrice

de Mircea Meşter
Vineri, 21.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O companie specializată în dezvoltarea punctelor de încărcare pentru mașini electrice a deschis la Londra un showroom dedicat acestora. Nu există oameni de vânzări, ci specialiști care îți explică ce știe să facă o astfel de mașină.

Anunțata explozie a zonei electricelor va veni cu o revoluție în ceea ce privește modul în care aceste mașini sunt testate și analizate în showroom-uri. Iar unul dintre exemplele foarte recente în acest sens vine din Londra, acolo unde compania Chargemaster, specializată în dezvoltarea punctelor de încărcare pentru mașini electrice, a deschis un showroom multi-brand dedicat exclusiv mașinilor cu emisii zero și celor hibride cu încărcare la priză.

Foarte interesant este faptul că showroom-ul, care le oferă trecătorilor un prim contact cu mașinile dezvoltate de BMW, Kia, Mitsubishi, Nissan, Renault și Volkswagen, nu este conceput ca o zonă de vânzare, ci ca una de informare. Altfel spus, cei care doresc să afle detalii despre mașinile expuse vor primi informații de la cei 11 specialiști în electrice, însă o eventuală negociere și o achiziție ulterioare trebuie rezolvate la showroom-urile dedicate ale mărcii care produce modelul respectiv.

Conform informațiilor din presa britanică, showroom-ul inedit oferă 10 mașini disponibile pentru testare imediată, iar clienții care sunt interesați de achiziție au la dispoziție perioade de până la 7 zile pentru a analiza modul în care lucrează, merge și se conduce o mașină electrică.

"În următorii cinci ani vom asista la o creștere exponențială a cererii pentru mașinile electrice, pe măsură ce piața se va umple cu o gamă largă de opțiuni care vor oferi o autonomie mărită și un grad de dezirabilitate ridicat.

Iar noul nostru EV Experience Centre le va oferi celor interesați oportunitatea de a testa și de a afla mai multe despre aceste mașini", spune David Martell, directorul companiei Chargemaster.

via Autocar

Comentarii (2)

  • Hmm interesant ! Dau o fuga pana acolo, trebuie sa vad cu ochii mei ! Multumesc!
    3 0
  • Steven
    spre norocul meu, am fost acolo cu 2 saptamani inainte de deschidere, firma la care lucrez le-a facut posterele de interior si diferite bannere. Ce lispeste din aceasta stire, e faptul ca sunt selleri si de motociclete hibride sau full electrice. Mi-a ramas in memorie o motocicleta BMW electrica, care avea niste linii de design foarte SF. O sa trimit o poza redactiei gasesc 5 min libere. Have a nice day!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru