Sus în deal e-un showroom: Jeep a deschis pe stâncile de la Marea Nordului cel mai greu accesibil showroom auto din lume

de Mircea Meşter
Sambata, 15.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă mărcile auto cautp de obicei locuri populate din orașe ca să-și deschidă showroom-uri, Jeep a "construit" cel mai puțin accesibil showroom din lume pe vârful unui deal de la marginea Mării Nordului. Accesibil doar cu mașini 4x4.

Atunci când te afli în 2016, ești o marcă auto și împlinești venerabila vârstă de 75 de ani, posibilitățile de a te face remarcat în era online sunt nenumărate. Și totuși, Jeep a profitat de faptul că este cel mai cunoscut brand al lumii atunci când vine vorba de off-road și a reușit să amestece imaginea legendară a brandului cu o idee nebună. Iar din amestec a ieșit inversul a ceea ce-și doresc constructorii auto în ziua de astăzi: cel mai puțin accesibil showroom auto din lume.

Noul "showroom" a fost deschis în nord-estul Marii Britanii, în regiunea North Yorkshire, pe culmea unor dealuri care mărginesc Marea Nordului. Accesibil exclusiv cu mașini 4x4 sau după o plimbare lungă pe jos pe trasee speciale dedicate celor care vor să facă mișcare, cel mai neobișnuit showroom din lume a primit chiar și oaspeți în cele trei zile în care a fost deschis, pragul fiind călcat de turiștii și trecătorii mirați că vârful de obicei golaș al dealului e mai animat decât de obicei.

Aceștia au putut să admire mașinile expuse sau să se înscrie în Jeep Owners Group, comunitatea de pasionați care recent a fost deschisă pentru înscrieri și în România.

Pentru ca ideea Jeep să fie una completă, showroom-ul de 3.5 tone a fost tractat pe culmea dealului din Robin Hood's Bay cu ajutorul unui Grand Cherokee 75th Anniversary, o versiune specială construită cu ocazia celebrării celor trei sferturi de veac a mărcii americane. În plus, la locul faptei a fost expusă întreaga gamă Jeep, implicit un exemplar din celebrul Willis Jeep, modelul militar care a reprezentat piatra de temelie a legendei care înconjoară brandul off-road.

Comentarii (1)

  • Autostopistul
    Este logică pură ca Jeep să fie o maşină fiabilă. Atunci când clienţii tăi sunt la mare distanţă de şosea sau când au locuinţa pe coclauri, trebuie să aibă o maşină fiabilă care să meargă şi în 3 roţi, să nu se strice. Că dacă fabrici o maşină într-o zonă cu infrastructură bună, dacă se strică vine depanarea şi ţi-o ia imediat, atunci mai poţi da rateuri la producerea maşinii. Dar în state unde ai locuinţa la cel puţin 30 km de drumul circulat, să ţi se strice maşina este cea mai mare bucurie. Bravo inginerilor de la Jeep.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru