Jeep Cherokee

Miercuri, 24 Februarie 2021 | Industrie

Jeep ar putea renunța la denumirea Cherokee după mai bine de 45 de ani

Triburile amerindiene fac presiuni pentru ca Jeep să schimbe denumirea celebrului model Cherokee. Acesta a debutat pe piață în urmă cu 47 de ani.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 4 stele pentru Peugeot 208 și Jeep Cherokee și 5 stele pentru BMW Seria 1. Seria 3, cel mai bun rezultat pentru un model de familie

Peugeot 208 și Jeep Cherokee au obținut doar 4 stele în cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP, în timp ce BMW Seria 1 și Seria 3 au obținut calificativul maxim de 5 stele.
Joi, 01 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jeep în cadrul Salonului Auto de la Geneva: americanii aduc în Europa noile Wrangler, Cherokee facelift și versiunile Grand Cherokee S și Trackhawk

Jeep a pregătit un stand generos pentru Salonul Auto de la Geneva. Fanii constructorului american vor putea admira noul Wrangler, versiunea revizuită a lui Cherokee și versiunile Grand Cherokee Trackhawk și Grand Cherokee S. Divizia Mopar expune și ea câteva ediții speciale.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Modele noi

Jeep Cherokee facelift: SUV-ul primește îmbunătățiri stilistice și un nou motor turbo de 2.0 litri și 270 de cai putere

Jeep Cherokee a primit un facelift cu câteva elemente stilistice mai tradiționale, dar și un nou motor turbo de 2.0 litri și 270 de cai putere împrumutat de la Wrangler.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu Jeep Cherokee facelift: schimbări minore de design și motoare mai eficiente

Jeep a publicat primele imagini cu Jeep Cherokee facelift, iar acestea dezvăluie doar schimbări minore pentru SUV-ul american. Lansarea oficială este programată în 16 ianuarie.
Sambata, 15 Octombrie 2016 | O lume nebuna

Sus în deal e-un showroom: Jeep a deschis pe stâncile de la Marea Nordului cel mai greu accesibil showroom auto din lume

Dacă mărcile auto cautp de obicei locuri populate din orașe ca să-și deschidă showroom-uri, Jeep a "construit" cel mai puțin accesibil showroom din lume pe vârful unui deal de la marginea Mării Nordului. Accesibil doar cu mașini 4x4.
Miercuri, 12 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Jeep Cherokee primește un nou motor diesel: Multijet II de 2.2 litri

Jeep a anunțat introducerea unei noi motorizări diesel în gama Cherokee. Vorbim despre un Multijet de 2.2 litri, provenit de la Fiat, care dezvoltă 185 sau 200 CP.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | General

Meci inedit astăzi în Autovot: Nissan X-Trail se luptă cu VW Polo facelift

Duelul de astăzi din Autovot are loc între două perechi de modele cât se poate de diferite. Fie că vorbim despre Volkswagen Polo şi Nissan X-Trail la capitolul maşini accesibile sau de Porsche Cayenne şi Jeep Cherokee, lupta de popularitate la fiecare clasă nu are cum să nu fie interesantă.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | O lume nebuna

Jeep a creat un râu de munte în milocul orașului Vancouver pentru o provocare off-road cu noul Cherokee

Jeep și-a dorit un mod inedit de promovare pentru noul Jeep Cherokee. Modelul a fost nevoit să parcurgă un râu de munte, creat chiar în mijlocul orașului Vancouver.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Intern

Preţuri Jeep Cherokee în România: SUV-ul cu design îndrăzneţ porneşte de la 39.400 de euro

Importatorul Jeep în România a anunţat preţurile noului Cherokee. Înlocuitorul lui Liberty are un preţ de listă de 39.400 de euro, dar este oferit până la sfârşitul anului la un preţ promoţional de 35.500 de euro.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Corespondenţă de la Geneva 2014: Jeep Renegade şi Cherokee sunt vedetele standului american

Standul Jeep a fost plin ochi în momentul dezvăluirii celor două premiere: Cherokee şi Renegade. Modelele vin cu motoare diesel eficiente şi cu prima transmisie cu 9 trepte din segment.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | General

World Car of The Year 2014: 12 modele se luptă pentru prestigiosul titlu

Juriul care decernează premiul World Car of The Year a anunţat lista modelelor eligibile pentru ediţia 2014 a concursului. Câştigătorii vor fi anunţaţi la Salonul Auto de la New York, pe 17 aprilie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Februarie 2014 | Modele noi

Noul Jeep Cherokee debutează în Europa în luna martie

Jeep a anunţat oficial lansarea noului Cherokee la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este un SUV de segment D şi este primul model din segment oferit cu o transmisie automată cu nouă trepte.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Mercedes-Benz CLA, Peugeot 2008, Jeep Cherokee şi Suzuki SX4

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste de siguranţă. De data aceasta, cele patru modele testate au reuşit să obţină cinci stele de siguranţă fiecare.
Sambata, 23 Februarie 2013 | Modele noi

Jeep Cherokee - primele imagini oficiale trădează schimbări estetice radicale

Jeep a prezentat oficial noul model Cherokee, americanii fiind forțați de împrejurări după ce imagini spion cu acest model ajunseseră pe internet. Noul Jeep Cherokee șochează prin linii radicale și va ajunge în showroom-uri la finalul acestui an.
Sambata, 11 August 2012 | Industrie

Jeep pregătește uzina din Toledo pentru următoarea generație a modelului Cherokee

Jeep oprește parțial producția modelului Cherokee/Liberty la uzina din Toledo, Statele Unite ale Americii pentru a pregăti introducerea generației următoare.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Cum sa canti la... Jeep Cherokee

Sunetele clasice ale unei masini formeaza un ritm techno interesant atunci cand sunt puse in ordine.

Tag-uri similare

jeep Cherokee, muzica, techno Jeep
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru