Primele imagini cu Jeep Cherokee facelift: schimbări minore de design și motoare mai eficiente

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a publicat primele imagini cu Jeep Cherokee facelift, iar acestea dezvăluie doar schimbări minore pentru SUV-ul american. Lansarea oficială este programată în 16 ianuarie.

Jeep a anunțat în această săptămână primele detalii cu privire la Cherokee facelift, care va fi prezentat oficial în 16 ianuarie la Salonul Auto de la Detroit.

Constructorul american a publicat un set de 4 fotografii care evidențiază modificări la partea frontală, inclusiv la nivelul grilei, dar și o restilizare a blocurilor optice și a stopurilor.

Prin aceste modificări, Cherokee preia practic o serie de elemente de la noua generație Compass, care este disponibilă și în România începând din luna octombrie. În schimb, singura imagine cu interiorul dezvăluie o planșă de bord aproape neschimbată.

Pentru moment, oficialii Jeep sunt zgârciți în privința informațiilor și se limitează să afirme că "cel mai capabil SUV de dimensiuni medii are un design nou, autentic și premium, împreună cu sisteme de propulsie și mai eficiente din punct de vedere al consumului de carburant". Detaliile tehnice complete și o galerie foto extinsă cu Jeep Cherokee facelift sunt așteptate cu ocazia lansării oficiale din 16 ianuarie.

Actualul Cherokee este disponibil pe piața din România începând din 2014 și are un preț de pornire de 43.800 de euro.

Via Jeep

Comentarii (3)

  • rotila
    schimbari minore,sau motoare mai eficiente?
    0 3
  • Facelift?
    Pai nici originalul n-a aparut inca pe strazi. Credeam ca nu s-a pus inca in vanzare. Wow.
    1 3
  • My bad. L-am incurcat cu Compas.
    Arata mai bine decat ante-facelift. Si-au dat seama de boacana facuta.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru