Criza

Luni, 13 Iulie 2020 | Industrie

Șeful Audi, despre criza COVID-19: “Avem ocazia să încercăm lucruri noi, vom depăși impasul până în 2022”

CEO-ul Markus Duesmann consideră că actuala criză este o “oportunitate” prin care Audi să încerce “lucruri noi”. Conducerea constructorului estimează că impasul COVID-19 va fi depășit până în 2022, atunci când rezultatele financiare ar urma să revină la nivelul pre-criză.
Sambata, 27 Iunie 2020 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler: “Planurile de fuziune cu PSA nu sunt întârziate de criza COVID-19”

Fuziunea dintre Fiat-Chrysler și PSA Peugeot-Citroen este cea mai bună cale prin care cele două companii să traverseze criza COVID-19, potrivit președintelui FCA, John Elkann. “Criza a subliniat încă o dată că această fuziune este logică,” a spus Elkann.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Industrie

Bentley va concedia 1.000 de angajați din cauza crizei COVID-19: “Este un pas necesar pentru protejarea celor care vor rămâne”

Bentley a anunțat că va concedia un sfert din angajați, respectiv 1.000 de persoane, din cauza crizei COVID-19. “Este un pas necesar ce trebuie făcut pentru protejarea locurilor de muncă a celor care vor rămâne,” a spus șeful constructorului.
Luni, 04 Mai 2020 | Industrie

Rolls-Royce analizează ideea reducerii cu 15% a forței de muncă: circa 8.000 de angajați ar fi vizați de concedieri

Rolls-Royce se gândește să renunțe la 15% din forța de muncă din cauza efectelor negative ale pandemiei, potrivit unor surse din interiorul companiei. Circa 8.000 de angajați ar urma să fie concediați, o decizie oficială fiind așteptată în luna mai.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Economic

Ford estimează pierderi de 5 miliarde de dolari în al doilea trimestru: “Avem suficienți bani până la sfârșitul anului”

Ford estimează că pierderile din al doilea trimestru vor ajunge la 5 miliarde de dolari, față de cele 2 miliarde din primele trei luni, din cauza efectelor negative ale crizei COVID-19. Însă, constructorul susține că are suficiente lichidități până la sfârșitul anului.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie

Șeful VW: “Este posibil să facem concedieri dacă nu ajungem să controlăm această criză”

Grupul Volkswagen ar putea recurge la concedierea unui anumit număr de angajați dacă criza COVID-19 nu va ajunge “sub control”, întrucât cheltuielile săptămânale se ridică la 2 miliarde de euro, potrivit CEO-ului Herbert Diess. La ora actuală, VW vinde mașini doar pe piața din China.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Industrie

Întâlnire de criză la Nissan: japonezii caută succesorul lui Carlos Ghosn, dar simt presiunea din partea Renault

Consiliul de Administraţie de la Nissan se va reuni luni pentru a desemna succesorul lui Carlos Ghosn, aflat în prezent în arest, dar misiunea japonezilor este una dificilă în contextul presiunilor venite din partea partenerilor francezi de la Renault.
Marti, 19 Iunie 2018 | Industrie

Criza Audi: nemții și-au ales un CEO interimar, după ce fostul șef a fost arestat în scandalul Dieselgate

Conducerea Audi l-a suspendat din funcție pe CEO-ul Rupert Stadler și l-a pus șef interimar pe Bram Schot, potrivit unor surse citate de agenția Reuters. Rupert Stadler a fost arestat de autoritățile germane în legătură cu implicarea sa în scandalul Dieselgate.
Duminica, 18 Februarie 2018 | Industrie

Șefii Toyota estimează o criză în industria auto: “Traversăm o perioadă de schimbări care se petrec o dată la 100 de ani”

Oficialii Toyota sunt de părere că industria auto se află în fața unei crize ce pune în pericol existența constructorilor care nu se adaptează la schimbările majore din anii care urmează.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Economic

Criza lasă urme şi în Germania. Media de vârstă a maşinilor a crescut la maximul istoric: 8.7 ani

Germania suferă de pe urma crizei auto. Aşa se face că vârsta medie a maşinilor aflate în circulaţie pe cea mai mare piaţă auto europeană a ajuns la 8.7 ani, cu un an mai mare decât înainte de criză.
Joi, 04 August 2011 | Industrie

Marchionne a anunţat că se va retrage de la şefia Chrysler în 2015

Sergio Marchionne, "motorul schimbării" în Chrysler Group, a declarat că se va retrage de la şefia acestei corporaţii în 2015 sau 2016.
Luni, 22 Martie 2010 | Economic

Rusia anunta: industria auto isi revine din criza pana in 2015!

Industria auto din Rusia va reveni la nivelul-record din 2008 in maxim 5 ani. Opinia este una impartita de liderii industriei auto rusesti.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Decembrie 2009 | Industrie

BMW reduce programul de lucru al 8800 de muncitori in ianuarie

Aproape 9000 de muncitori BMW vor avea program scurt de munca in luna ianuarie, germanii asteptandu-se la scaderi ale vanzarilor pentru anumite modele.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | General

STUDIU: Criza economica a schimbat soferii europeni

Un studiu efectuat in sapte tari din Uniunea Europeana arata ca soferii sunt mult mai interesati decat acum un an de economie si de consumul masinilor din garaj.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Industrie

Volkswagen creste salariile a 90.000 de muncitori din Germania

Volkswagen va creste cu 4.2% salariile muncitorilor din sase uzine germane. Negocierile se vor incheia luni.
Duminica, 20 Septembrie 2009 | General

In Beijing se cumpara zilnic 2000 de masini

China este una din tarile in care criza economica si-a facut simtita prezenta, insa intr-o maniera mai superficiala. Conform unui studiu, in Beijing se vand zilnic aproximativ 2000 de masini.
Duminica, 13 Septembrie 2009 | Economic

Primul model electric BMW apare in 2011-2012

Norbert Reithofer, directorul executiv al celor de la BMW, a dezvaluit intr-un interviu planurile "electrice" ale marcii pe care o reprezinta.
Marti, 25 August 2009 | Industrie

KTM a oprit productia modelului X-Bow

KTM a luat decizia de a opri productia modelului sportiv X-Bow din cauza cererii slabe inregistrate pe perioada crizei economice. Din cele 1000 de unitati planificate pentru productie, KTM a livrat 420.
Joi, 06 August 2009 | Industrie

OFICIAL: Fiat cumpara Bertone si va produce modele de nisa

Statul italian si-a dat acceptul pentru ca Grupul Fiat sa cumpere Carozzeria Bertone, compania care a produs Lamborghini Countach si Alfa Romeo GT.
Joi, 30 Iulie 2009 | Economic

Renault pierde 2.71 miliarde de euro, dar sefii raman optimisti

In ciuda pierderilor accentuate fata de anul trecut, sefii Renault raman optimisti pentru perioada urmatoare, pregatindu-se pentru post-criza.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru