Cum a înlocuit Bentley cele 189 de mașini care s-au scufundat în Oceanul Atlantic

de Alexandru Monenciu
Luni, 17.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Atunci când s-a scufundat, vaporul Felicity Ace a luat cu el circa 4.000 de mașini, inclusiv 189 de exemplare Bentley. Din fericire, constructorul britanic a gestionat cu succes această situație de criză.

Ca și cum pandemia de coronavirus și criza mondială de semiconductori nu erau de ajuns pentru industria auto, la începutul acestui an, mai mulți producători s-au văzut nevoiți să gestioneze încă o situație de criză.

Este vorba despre scufundarea navei Felicity Ace, care a dus pe fundul Oceanului Atlantic circa 4.000 de mașini. Printre acestea se regăseau 189 de exemplare Bentley, dintre care 151 erau deja vândute și realizate pe comandă.

Din fericire, însă, producătorul din Crewe a gestionat foarte bine situația. Spre exemplu, reprezentanții companiei au reacționat rapid și au repus comenzile respective în sistem chiar înainte ca vaporul să se scufunde.

Mai mult, au reușit să le atribuie slot-uri de producție aflate în partea superioară a listei. În acest fel, clienții și-au primit până la urmă mașinile, iar întârzierea nu a fost atât de mare.

Bentley chiar le-a permis clienților afectați să își modifice comanda. Un singur client al reprezentanței din Miami a ales să schimbe culoarea mașinii.

via Automotive News

Comentarii (2)

  • Sunt fericita ca 189 de bogatasi nu au fost foarte afectati de intarzieri masive generate de nefericitul eveniment. Ce ma ingrijoreaza si stirea nu ne precizeaza este daca au fost reactualizate si preturile masinilor comandate si scufundate. Ar fi cruzime sa mai ceri pe langa cele 3-400k dolari inca 10-15k pentru preturi reactualizate.
    8 0
  • Care situatie de criza, bre? Masinile erau asigurate, Bentley si-a incasat banii pe ele si a facut alti bani prin producerea modelelor inlocuitoare? Aia a fost pleasca, nu criza...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru