Un britanic a fost amendat pentru parcare ilegală, deşi se afla prins într-un ambuteiaj

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 10.07.2011
Christopher Barnham, un britanic din Essex, a primit o amendă pentru parcare ilegală, deşi automobilul pe care îl conducea era blocat într-un ambuteiaj. Autorităţile au făcut dreptate, iar amenda a fost anulată.

Se presupune că pentru a primi o amendă pentru parcare ilegală, vehiculul ar trebui să fie oprit în afara carosabilului. Cu toate acesatea, britanicul Christopher Barnham, din Essex, Anglia a primit o astfel de amendă, în valoare de 110 lire, în timp ce stătea blocat în trafic.

Englezul și fiul său se aflau în mașină, blocați într-un ambuteiaj. Dat fiindcă nicio mașină nu se mișca, fiul său a decis să coboare şi să meargă până la benzinăria din apropiere. După câteva zile, Barnham a primit acasă o amendă, alături de care se afla o imagine înregistrată de camerele pentru monitorizarea traficului. Deși în fotografie se observa clar că traficul era blocat, amenda a fost emisă de un sistem automat care a interpretat staționarea mașinii și deschiderea portierei drept parcare.

"Este o situaţie comică. E amuzant că un pasager nu poate coborî din mașină în timpul unui ambuteiaj. Imaginea arăta clar că eram prins în trafic, așa cum se întâmplă în fiecare dimineață, iar mașinile din fața mea au luminile de frână aprinse.

În ceea ce ma privește prefer să merg la închisoare decât să plătesc această amendă", a declarat britanicul. Aşa cum era şi normal, consiliul din Havering a analizat incidentul şi a decis să anuleze amenda primită de Christopher Barnham.

Via | Yahoo

Comentarii (1)

  • Comparatie :)
    La noi n-avea nici o sansa sa scape fara sa plateasca amenda, decat daca dadea mita camerei video :P
    22 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru