McLaren va lansa un nou model pe data de 28 iunie: prezentarea va fi făcută online, iar debutul este programat în iulie la Goodwood

de Paul Cosma
Joi, 14.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunțat lansarea unui nou model al companiei, a cărui prezentare va fi făcută online pe data de 28 iunie. Atunci vom afla numele și toate detaliile despre noul model McLaren, al cărui debut public este programat în luna iulie la Festivalul de la Goodwood, în Marea Britanie.

Peste doar două săptămâni vom face cunoștință cu cel mai nou model de la McLaren, a cărui lansare face parte din planul McLaren Track22. Până atunci britanicii ne oferă o imagine teaser cu sistemul de evacuare, ce se anunță mai ușor și mai zgomotos.

Prezentarea va fi făcută online pe data de 28 iunie, în timp ce debutul public va avea loc pe 12 iulie în cadrul Festivalului de la Goodwood.

Aceste informații vin după ce, în urmă cu câteva zile, McLaren a publicat un teaser cu partea din spate a unui nou model pe care îl vor lansa în gama Sports Series.

Constructorul nu a furnizat alte detalii despre noul model, însă presa britanică susține că acesta va primi numele 570 LT și va avea un motor de peste 600 de cai putere.

Via McLaren

Comentarii (1)

  • Si eu care am sperat la un rival pentru Sandero... Si asa nu-s bune McLaren-urile asta de nimic, vad ca nimeni nu si-a luat asa ceva in oras la mine. Bataie de joc.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru