Mustang mach-e

Miercuri, 21 Februarie | Masini electrice si hibride

Prețurile lui Ford Mustang Mach-E, reduse cu până la 8100 de dolari în SUA

Ford a redus prețurile crossover-ului său electric Mustang Mach-E pe piața din SUA. Reducere prețului apare în contextul vânzărilor în scădere ale modelului în luna ianuarie, ca urmare a pierderii subvenției.
Marti, 11 Iulie 2023 | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune de performanță a lui Ford Mustang Mach-E. Debut la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Ford a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi o nouă versiune de performanță a electricului Mustang Mach-E. Noul model ar urma să fie creat special pentru teren accidentat, iar lansarea sa va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Joi, 27 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Shelby Mustang Mach-E GT, prima electrică a tuner-ului american. Pachetul costă 24.900 de euro

Shelby a lansat oficial primul său model electric din istorie. Mai exact, este vorba despre o versiune modificată a lui Ford Mustang Mach-E GT, care va fi disponibilă exclusiv pe piețele europene.
Vineri, 14 Aprilie 2023 | Tehnologie

Ford lansează un sistem de conducere semi-autonomă pe bază de abonament: 18 lire/lună

Ford a lansat oficial un sistem de conducere semi-autonomă pe bază de abonament pentru clienții din Marea Britanie. Noul sistem este disponibil exclusiv pentru modelul electric Mustang Mach-E, iar abonamentul costă 18 lire sterline pe lună.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford a comercializat 50.000 de exemplare Mustang Mach-E în Europa

Constructorul american de automobile anunță că a comercializat 50.000 de exemplare Mustang Mach-E în Europa. Mașina aniversară a fost vândută în Germania și este un Mach-E GT.
Joi, 16 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E primește baterii noi, mai durabile și cu încărcare mai rapidă

Ford a anunțat oficial că va introduce baterii noi pentru modelele sale electrice actuale și viitoare. Noile baterii, de tipul LFP, sunt mai durabile, au costuri de producție mai mici și timpi de încărcare mai mici. Primul model care primește aceste baterii noi este Mustang Mach-E.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Industrie

Ford: 150.000 de exemplare Mustang Mach-E produse la nivel mondial

Ford a produs oficial 150.000 de exemplare ale SUV-ului electric controversat Mustang Mach-E. Modelul cu zero emisii este produs în Mexic și în China și este disponibil în 37 de piețe din lume, inclusiv în România.
Marti, 29 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E nu mai este pe lista celor mai bune modele noi în Statele Unite

Potrivit unui nou raport întocmit de publicația Consumer Reports, Ford Mustang Mach-E nu se mai află pe lista modelelor recomandate în Statele Unite. Crossover-ul electric ocupase anterior prima poziție în clasamentul celor mai bune mașini din 2022.
Duminica, 04 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediție specială Ford Mustang Mach-E Twister, disponibilă doar în China

Ford a lansat o ediție specială pentru Mustang Mach-E, numită Twister. Noul model aduce un omagiu lui Ford Mustang Mach 1 Twister din 1970 și este disponibil doar pe piața auto din China.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Siguranta

Ford oprește vânzările lui Mustang Mach-E în SUA din cauza unor probleme cu bateria: 49.000 de exemplare afectate

Ford a fost nevoit să oprească vânzările SUV-ului electric Mustang Mach-E în Statele Unite, din cauza unor probleme tehnice apărute la acumulatori. Problema este cauzată de contactoare care se supraîncălzesc la încărcare sau atunci când pedala de accelerație este la podea, ceea ce duce la o pierdere de putere. Aproximativ 49.000 de exemplare sunt afectate.
Marti, 19 Aprilie 2022 | General

Ford Mustang Mach-E nu mai poate fi comandat, pentru moment, în Statele Unite

Modelul electric Ford Mustang Mach-E nu mai poate fi comandat în Statele Unite. Potrivit configuratorului oficial de pe site-ul Ford SUA, nicio linie de echipare nu mai este disponibilă pentru clienții din această țară.
Miercuri, 16 Martie 2022 | Industrie

Finaliștii World Car of the Year 2022: Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5 și Kia EV6

Juriul World Car of the Year a anunțat finaliștii ediției din acest an, dominată de vehicule electrice. Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5 și Kia EV6 se bat pentru titlul suprem.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 21 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Ford anunță o serie de îmbunătățiri pentru Mustang Mach-E, inclusiv baterii mai mari

Constructorul american de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru electricul Mustang Mach-E (model 2022). Cel puțin momentan, acestea sunt destinate modelului comercializat pe piața din Statele Unite ale Americii.
Miercuri, 27 Octombrie 2021 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Ford Mustang Mach-E, 4 stele pentru Hyundai Bayon

Organizația Euro NCAP a publicat rezultatele noilor teste de siguranță. În cea mai recentă sesiune au fost testate modele precum Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5, Hyundai Tucson, Hyundai Bayon și Toyota Yaris Cross.
Vineri, 09 Iulie 2021 | Intern

Precomenzile pentru Ford Mustang Mach-E în România, deschise: prețuri de la 52.000 de euro

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E este disponibil pentru precomenzi în România, prețurile pornind de la 52.000 de euro pentru versiunea de bază, cu bateria de 75 kWh și autonomie de 440 de kilometri. Livrările primelor unități vor avea loc în luna septembrie.
Sambata, 23 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Porsche Macan a servit drept inspirație în dezvoltarea noului Ford Mustang Mach-e

Potrivit unui oficial de rang înalt de la Ford, constructorul american a dezvoltat Mustang Mach-e folosind Porsche Macan ca reper.
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Ford amână livrările noului Mustang Mach-E pe motivul unor controale de calitate suplimentare

Livrările noului Ford Mustang Mach-E au fost amânate cu până la 8 săptămâni. Clienții au fost informați, dar nu sunt deloc convinși de motivele invocate de producător.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Ford pregătește un nou model electric pe platforma folosită și de Mustang Mach-E: producția va avea loc în Mexic

Ford va lansa un nou model electric pe platforma utilizată de Mustang Mach-E, iar producția va avea loc la uzina din Mexic a constructorului american, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial.
Joi, 18 Iunie 2020 | Tehnologie

Șoferii SUV-ului electric Ford Mustang Mach-E vor putea lua mâinile de pe volan în timpul mersului: opțiunea, activă doar pe anumite autostrăzi din SUA

Ford a anunțat că SUV-ul electric Mustang Mach-E va primi anul viitor un update prin care șoferii vor putea lua mâinile de pe volan în timpul mersului pe anumite autostrăzi din SUA și Canada.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Tehnologie

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va primi actualizări over-the-air: "Unele update-uri vor putea fi instalate și în mai puțin de două minute"

Ford a oferit o serie de informații noi referitoare la modul în care actualizările over-the-air vor avea loc la nivelul sistemului integrat pe noul SUV electric Mustang Mach-E. Conform reprezentanților Ford, multe dintre update-uri vor fi realizate în mai puțin de două minute.

Tag-uri similare

Ford, SUV electric, Ford Mustang, Mustang, ford mustang mach-e, mustang mach-e, suv electric ford, suv electric mustang
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru