Ford a comercializat 50.000 de exemplare Mustang Mach-E în Europa

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 01.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile anunță că a comercializat 50.000 de exemplare Mustang Mach-E în Europa. Mașina aniversară a fost vândută în Germania și este un Mach-E GT.

Modelul cu zero emisii Ford Mustang Mach-E a debutat pe piață în 2020. Acum, constructorul american anunță că a livrat, unei familii din Germania, exemplarul cu numărul 50.000 în Europa. 

Mașina aniversară este un Mustang Mach-E GT vopsit în nuanța Negru Absolute. Vine în standard cu tracțiune integrală, bateria care permite o autonomie de până la 490 de kilometri și sistemul de propulsie care dezvoltă 487 de cai putere și 860 Nm cuplu.

Până acum, Ford a vândut 8.600 de unități Mustang Mach-E în Germania. Cele mai multe exemplare Mustang Mach-E, adică 10.400, au ajuns până în prezent în Norvegia.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • @inoperabil
    Articolul pare un rezumat dintr-unul dintre comentariile tale. Până acum, cam la fel de neglijent, până în acest moment.

    Păcat că Ford pierde piața din Germania. Și așa nu prea avea. După scăderea subvenției, când vinzi puțin poți să vinzi chiar mai puțin în plus.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru