Ford anunță o serie de îmbunătățiri pentru Mustang Mach-E, inclusiv baterii mai mari

de Alexandru Monenciu
Marti, 21.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru electricul Mustang Mach-E (model 2022). Cel puțin momentan, acestea sunt destinate modelului comercializat pe piața din Statele Unite ale Americii.

În luna septembrie, Ford a publicat o serie de informații referitoare la îmbunătățirile primite de electricul Mustang Mach-E (model 2022). Acum, constructorul din Dearborn oferă mai multe detalii despre aceste noutăți care, cel puțin pentru moment, sunt destinate modelului comercializat în SUA.

Așadar, pentru început, capacitatea netă a bateriei de 68 kWh a crescut la 70 kWh, iar "vechiul" acumulator de 88 kWh are acum 91 kWh. Implicit, vorbim despre o creștere a autonomiei, dar Ford nu a precizat cu cât exact.

Pachetul Ice White Appearance poate fi bifat alături de nivelul de echipare Premium. Acesta include o serie de elemente exterioare vopsite în alb, jante din aluminiu, de 19 inch, și interior îmbrăcat în piele albă.

Nu în ultimul rând, nuanța Argintiu - Albastru Iced Metallic a fost adăugată paletei de culori. Totodată, nuanțele Albastru Grabber Metallic și Portocaliu Cyber Metallic Tri-Coat sunt disponibile pentru toate versiunile lui Ford Mustang Mach-E.

via Ford

Comentarii (2)

  • Seriff
    Oribil interior, de exterior numai zic.
    7 8
  • Edikkk
    O maşină foarte bună, dar aşteptăm cu mare interes Ford F150 Lightning
    6 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru