Ford mustang mach-e

Joi, 28 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații neoficiale despre Ford Mustang Mach-E: producția va fi limitată la 50.000 de unități în primul an, dintre care 60% vor ajunge în Europa

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va fi produs în 50.000 de unități în primul an ca urmare a cantității limitate de baterii, iar 60% dintre acestea vor ajunge în Europa pentru respectarea normelor de emisii.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Stoc epuizat: toate unitățile versiunii de lansare pentru SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E au fost pre-comandate

Americanii au pre-comandat deja toate unitățile disponibile pentru versiunea de lansare First Edition a SUV-ului electric Ford Mustang Mach-E.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Elon Musk, “încântat” de lansarea primului SUV electric de la Ford: “Ar trebui să-i încurajeze și pe ceilalți producători să meargă pe același drum”

Șeful Tesla s-a declarat “încântat” de lansarea lui Mustang Mach-E, primul SUV electric al celor de la Ford. Elon Musk susține că anunțul Ford ar trebui să-i încurajeze și pe ceilalți producători “să meargă pe același drum”.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford a prezentat noul SUV electric Mustang Mach-E: versiunea GT propune tracțiune integrală și 465 CP, iar variantele cu roți motrice spate promit o autonomie de până la 600 de kilometri

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Mustang Mach-E. SUV-ul electric al companiei va fi disponibil atât cu roți motrice spate, cât și în variantă cu tracțiune integrală. Cea mai generoasă versiune va oferi o autonomie de până la 600 de kilometri, în timp ce varianta orientată către performanță Mach-E GT va dezvolta 465 de cai putere.
Vineri, 15 Noiembrie 2019 | Modele noi

Datele tehnice ale lui Ford Mustang Mach-E, "scăpate" pe internet: SUV-ul electric va avea până la 333 de cai putere, tracțiune integrală și versiune GT

Datele tehnice ale lui Ford Mustang Mach-E au fost publicate accidental pe site-ul constructorului și dezvăluie că SUV-ul electric va avea până la 333 de cai putere, tracțiune integrală și versiune GT.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E, primul SUV electric al companiei americane, va fi prezentat la Los Angeles: listele de precomenzi se deschid în 18 noiembrie

Primul SUV electric pregătit de Ford va purta numele Mustang Mach-E. Modelul va fi expus în premeră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles și promite o autonomie electrică de până la 600 de kilometri.

Tag-uri similare

Ford, SUV electric, Ford Mustang, Mustang, ford mustang mach-e, mustang mach-e, suv electric ford, suv electric mustang
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru