Ford testează SUV-ul electric Mustang Mach-E pe zăpadă: noul model va fi disponibil în România din 2021

de Daniel Popescu, Foto: Ford
Miercuri, 18.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a efectuat recent o sesiune de teste pe zăpadă cu o versiune de pre-producție a SUV-ului electric Mustang Mach-E, care va fi disponibil pe piața din România la începutul anului 2021.

La sfârșitul anului trecut, Ford a publicat primele imagini și informații tehnice despre SUV-ul electric Mustang Mach-E, care va fi disponibil în Statele Unite spre finalul acestui an înainte de a ajunge în România la începutul lui 2021.

Până la disponibilitatea versiunii de serie, constructorul american a efectuat recent o sesiune de teste pe zăpadă la centrul de testare Smithers Winter Test Center din Michigan, Statele Unite.

Centrul de testare oferă condiții de iarnă pentru producătorii auto pe un traseu dezvoltat pe o suprafață totală de peste 3 kilometri pătrați.

Ford a participat la teste cu versiunea cu tracțiune integrală a lui Mustang Mach-E și cu o serie de sisteme de asistență dezactivate. Această versiune poartă numele Mustang Mach-E și oferă 465 de cai putere și un cuplu de 830 Nm, în timp ce accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în mai puțin de 5 secunde.

Potrivit datelor oficiale publicate anterior, versiunea de bază a lui Mustang Mach-E va fi echipată cu roți motrice spate și va avea 258 de cai putere și o baterie de 75.7 kWh, iar aceasta va fi acompaniată în gamă de o versiune de 337 de cai putere cu o baterie de 98.8 kWh și autonomie de 600 de kilometri.

Totuși, toate datele tehnice sunt în curs de omologare, iar valorile oficiale urmează să fie comunicate mai aproape de lansarea comercială a noului model.

Via Ford

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    O masina superba, cu autonomie (fie ea si preliminara) decenta, pe care mi-ar place sa o conduc, cat mai curand, alaturi de TESLA Model Y si SKODA Enyaq.

    Sa vedem insa si preturile din Romania...

    Avantajul FORD si SKODA este ca au multe reprezentante in Romania. FORD are chiar si o fabrica....in Craiova!!!!

    RESPECT FORD!!!!!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru