Anvelope de vara

Marti, 26 Martie | Advertorial

(P) Preferințele consumatorilor în alegerea mărcilor și modelelor de anvelope

Atunci când vine vorba de colectarea anvelopelor, consumatorii se confruntă cu o mulțime de opțiuni, de la diferite mărci la diferite modele adaptate pentru tipuri specifice de vehicule și condiții meteorologice.
Sambata, 24 Aprilie 2021 | General

Alegerea anvelopelor potrivite: când și de ce trebuie schimbate acestea

Anvelopele se află printre cele mai importante componente ale unui autovehicul, având în vedere faptul că sunt singurele părți ce ating solul. Datorită lor, șoferul poate realiza toate manevrele necesare deplasării, iar o problema la una dintre anvelope poate însemna imobilizarea întregii mașini. De aceea, este recomandată schimbarea periodică a acestora, fie de la un sezon la altul sau de câte ori sunt depistate anumite probleme.
Joi, 15 Aprilie 2021 | General

SFATURI UTILE: Cum ne pregătim mașina la începutul primăverii

Acum că iarna a trecut și soarele și-a intrat tot mai tare în drepturi, a venit momentul să îți pregătești mașina pentru sezonul cald. Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le verifici și să le înlocuiești pentru a te asigura că mașina ta este pregătită pentru un sezon cald.
Marti, 09 Aprilie 2019 | General

UPDATE 2019: Marele ghid al anvelopelor de vară: cele mai bune anvelope în funcţie de dimensiuni

Automarket a conspectat testele ADAC cu anvelope de vară din ultimii 3 ani şi vă prezintă o sinteză a rezultatelor pentru fiecare dimensiune testată, uşor de înţeles de orice cititor.
Luni, 12 Mai 2014 | Advertorial

Anvelopele de vară premium de la Continental se potrivesc perfect cu produsele de top prezentate la cel de-al 84-lea Show Auto din Geneva

(P) Anvelopele de vară premium de la Continental se potrivesc perfect cu produsele de top prezentate la cel de-al 84-lea Show Auto din Geneva.
Miercuri, 05 Martie 2014 | Advertorial

Anvelopele de vară Continental: excelenţă obţinută la testele de specialitate ale revistelor Auto Zeitung şi AutoBild

PUB: ContiSportContact 5 ocupă primul loc cu un scor de 137 de puncte dintr-un posibil de 150 si se califica cu titlul "Exemplar" in primele 15 din cele 50 de modele testate de AutoBild.
Luni, 14 Mai 2012 | Reportaj

Michelin Primacy Safety Trip, povestea unei călătorii în siguranţă

Michelin ne-a invitat să testăm pe şosea noile sale anvelope de vară, Primacy 3, în cadrul unei călătorii de 340 de kilometri derulate sub supravegherea unor piloţi de raliu.
Vineri, 26 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: BMW ne arată diferenţa dintre anvelopele de iarnă şi cele de vară în zăpadă

BMW ne prezintă diferenţa dintre anvelopele de iarnă şi anvelopele de vară în condiţii de zăpadă cu două exemplare identice X3. Iată rezultatul!
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru