Continental

Marti, 04 August 2020 | Tehnologie

Continental a inaugurat cel mai puternic supercomputer din industria auto: germanii îl vor utiliza pentru dezvoltarea de sisteme autonome

Continental a început recent să folosească cel mai puternic supercomputer din industria auto, care permite dezvoltarea mai rapidă a sistemelor autonome pe baza unor algoritmi de inteligență artificială.
Luni, 20 Iulie 2020 | Intern

Continental a extins centrul de cercetare și dezvoltare de la Iași: până la 1.700 de angajați testează tehnologii dezvoltate în cadrul companiei

Continental a extins centrul de cercetare și dezvoltare pe care îl deține la Iași cu o nouă clădire în care până la 1.700 de angajați testează și validează produsele dezvoltate în cadrul companiei.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Masini autonome

Continental continuă proiectul de dezvoltare de sisteme autonome pentru mediul urban: inginerii și studenții din Iași sunt implicați în proiect

Continental își propune ca până în 2022 să dezvolte sisteme autonome pentru mediul urban în cadrul unui proiect la care lucrează și inginerii companiei din Iași, dar și studenții unei universități tehnice din același oraș.
Marti, 02 Iunie 2020 | Intern

Continental va extinde centrul de cercetare și dezvoltare din Timișoara: lucrările vor fi finalizate în aprilie 2021 după o investiție de 33 de milioane de euro

Continental va extinde centrul de cercetare și dezvoltare din Timișoara prin construcția unei clădiri de 6 etaje în care angajații vor lucra, printre altele, la soluții hardware și software pentru sisteme de siguranță sau de navigație.
Joi, 19 Martie 2020 | Intern

Continental a investit 200 de milioane de euro în România în 2019: compania anunță noi angajări în funcție de evoluția industriei auto

Continental a investit 200 de milioane de euro în România în 2019 în activități de cercetare și dezvoltare și va face noi angajări în acest an în funcție de modul în care va evolua industria auto.
Joi, 20 Februarie 2020 | Modele noi

Bentley prezintă ediția specială Continental GT Mulliner Cabrio: 400.000 de cusături și un interior lucrat manual

Bentley a publicat o serie de imagini cu ediția specială Continental GT Mulliner Cabrio. Modelul va fi expus la Geneva și propune o serie de elemente speciale de exterior și un interior lucrat manual care include 400.000 de cusături.
Luni, 03 Februarie 2020 | Modele noi

Bentley Continental GT Ice Race: versiunea unicat are roll cage și o gardă la sol mai mare

Bentley a prezentat ediția unicat Continental GT Ice Race. Britanicii au pregătit un roll cage complet, scaune și centuri de competiție și o gardă la sol mai mare. Modelul a fost admirat în premieră în cadrul GP Ice Race din Austria.
Duminica, 26 Ianuarie 2020 | Industrie

Continental: “Am oferit internship-uri pentru 1.000 de studenți din România, în 2019”

Aproximativ 1.000 de studenți au participat la stagii de internship oferite de Continental în 2019, în centrele din Iași, Sibiu și Timișoara, potrivit unui anunț al companiei.
Vineri, 20 Decembrie 2019 | Intern

Inginerii Continental din România au contribuit la dezvoltarea serverului de aplicații pentru Volkswagen ID.3: acesta permite actualizări software prin internet

Serverul de aplicații disponibil pe hatchback-ul electric Volkswagen ID.3 a fost dezvoltat de o echipă internațională Continental, inclusiv cu ingineri din Sibiu, Timișoara și Iași.
Miercuri, 11 Decembrie 2019 | Intern

Continental provoacă studenții din Iași la o nouă competiție: construirea unei mașini autonome care să ruleze în trafic semaforizat

Continental a lansat o competiție în care va oferi premii de 9.500 de euro pentru studenții din Iași care construiesc mașini autonome care să ruleze în trafic semaforizat.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Intern

Studiu: 69% dintre șoferii români admit că depășesc viteza legală cu bună știință: aproape jumătate dintre ei parchează mașina în locuri interzise

Aproape 70% dintre șoferii români au recunoscut că depășesc viteza legală cu bună știință, în timp ce jumătate dintre ei spun că parchează mașina în locuri interzise, potrivit unui studiu realizat de Continental și Academia Titi Aur. Toți șoferii consideră că traficul din țară s-a înrăutățit în ultimul an, ei reclamând aglomerația și lipsa de civilizație.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Intern

Continental se extinde la Sibiu: două noi clădiri vor fi recepționate până la sfârșitul anului

Continental a anunțat extinderea sediului său din Sibiu cu două noi clădiri ce vor fi recepționate până la sfârșitul anului. Prima este dedicată producției, iar a doua va găzdui activitățile de cercetare și dezvoltare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Feature

Continental prezintă tehnologiile viitorului imediat: sistem mild-hibrid la 48V cu rulare 100% electrică, siguranță sporită cu noul asistent pentru virajul la dreapta și orașele conectate ale viitorului

Din doi în doi ani, Continental organizează Tech Show, un eveniment în cadrul căruia gigantul german anunță tehnologiile pe care le dezvoltă în cadrul companiei. Anul acesta, accentul a fost pus pe orașele conectate ale viitorului și pe vehiculele autonome și electrice.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Siguranta

50 de ani de la lansarea sistemului ABS: tehnologia a apărut standard în 1984, iar din 2004 este obligatorie în Europa

Sistemul ABS care îmbunătățește frânarea prin evitarea blocării roților a fost introdus pentru prima oară în 1969, însă a avut nevoie de 15 ani pentru a deveni standard pe un model și de alți 20 de ani pentru a deveni obligatoriu în Europa.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Industrie

Restructurarea Continental: divizia Powertrain va deveni o companie de sine-stătătoare sau va fi listată parțial la bursă

Continental a anunțat că divizia Powertrain ar putea să devină o companie de sine-stătătoare, aceasta fiind o alternativă la listarea parțială la bursă. Furnizorul auto se pregătește de o restructurare semnificativă, cu 9 fabrici în pericol să fie închise, iar 4.000 de angajați pe punctul de a rămâne fără locuri de muncă.
Vineri, 23 August 2019 | Industrie

Continental analizează închiderea unor fabrici: “Toate diviziile vor fi revizuite”

Continental analizează varianta închiderii unor fabrici, inclusiv în Germania, ca parte a planului de restructurare a companiei. Informații anterioare arătau că furnizorul auto ar putea închide 9 fabrici, iar 4.000 de angajați vor rămâne fără locuri de muncă.
Marti, 13 August 2019 | Tehnologie

Continental a lansat un nou sistem de camere video pentru condusul autonom: sistemul monitorizează atât comportamentul șoferului, cât și traficul din jurul mașinii

Continental a lansat un nou sistem de camere video cu care susține că va spori siguranța pasagerilor în timpul în care mașina se află în modul de rulare autonomă. Sistemul monitorizează atât comportamentul șoferului, cât și traficul din jurul mașinii.
Joi, 08 August 2019 | Tehnologie

Continental: “Viitorul este cu siguranță electric, ne concentrăm pe acest tip de propulsie”

Continental anunță că se va concentra mai mult pe dezvoltarea sistemelor de propulsie pentru mașinile electrice, întrucât “viitorul este cu siguranță electric”. În același timp, compania spune că nu este interesată de producția bateriilor pentru aceste vehicule.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Tehnologie

Continental susține că mașinile alimentate cu hidrogen vor “detrona” electricele până în 2030: “Mașinile electrice au limite, sunt greu de vândut”

Mașinile alimentate cu hidrogen vor “detrona” automobilele electrice în topul vânzărilor către clienți, până în 2030, potrivit unui oficial al companiei Continental, care spune că mașinile electrice au “limitele lor” și “sunt greu de vândut”.
Vineri, 21 Iunie 2019 | Intern

Continental extinde numărul de clase de învățământ dual la un liceu de Sibiu: 50 de elevi vor dobândi cunoștințe de electronică și electromecanică, în următorii 3 ani

Continental a anunțat că, din acest an, va avea două clase de învățământ profesional dual la un liceu din Sibiu. În următorii 3 ani, 50 de elevi de la Colegiul Tehnic “Independența” vor dobândi cunoștințe de electronică și automatizări, respectiv electromecanică. Compania va investi și 15.000 de euro în modernizarea liceului.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, VW, Lamborghini, Aston Martin, General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru