Continental plănuiește investiții de 150 de milioane de euro în România

de Paul Cosma
Joi, 11.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Continental și-a planificat investiții de 150 de milioane de euro, în 2021, în operațiunile din România, sumă similară cu cea investită anul trecut. Totodată, producătorul german de tehnologie și componente auto vrea să continue recrutările pe plan local, având peste 20.000 de angajați în prezent.

Tehnologiile dezvoltate în direcția conectivității, a conducerii asistate și autonome și a mașinilor electrice sunt pe lista proiectelor la care se lucrează în centrele de inginerie Continental din România.

Compania anunță că va continua în 2021 investițiile în “procesele de producție și implementarea strategiilor industriei 4.0”.

Printre investițiile Continental din România, în 2020, se numără lucrările la noua clădire de birouri a centrului de cercetare și dezvoltare din Timișoara, finalizarea lucrărilor la clădirea din Iași, punerea în aplicare a sistemului de trigenerare la fabrica de componente electronice din Timișoara, implementarea noului echipament pentru tratarea emisiilor la fabrica de anvelope din capitala Banatului, precum și investiții în echipamente de ultimă generație în centrul de inginerie și fabrica de componente electronice din Sibiu și în fabricile ContiTech din țară (Carei, Nădab și Timișoara).

Continental avea, la finalul anului 2020, peste 20.100 de angajați în sediile sale din România.

O treime dintre aceștia este reprezentată de ingineri și informaticieni.

Via Continental

Comentarii (1)

  • conti sunt deja infiltrati,dar vine si hella ,iar intra nemtii peste noi. cred ca-i momeste tiriac ,cumva.
    la viitorul dieselgate sigur vor da vina pe noi.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru