Bentley prezintă ediția specială Continental GT Mulliner Cabrio: 400.000 de cusături și un interior lucrat manual

de Cornel Șocariciu
Joi, 20.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a publicat o serie de imagini cu ediția specială Continental GT Mulliner Cabrio. Modelul va fi expus la Geneva și propune o serie de elemente speciale de exterior și un interior lucrat manual care include 400.000 de cusături.

Bentley Continental GT Cabrio a fost prezentat oficial în urmă cu doi ani. Modelul producătorului britanic este disponibil atât cu motorul W12 de de 6.0 litri cu 635 CP, cât și cu propulsorul V8 de 4.0 litri cu 550 de cai putere.

În tot acest timp, producătorul britanic a oferit și o serie de versiuni speciale, toate fiind dezvoltate cu ajutorul diviziei Mulliner.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Bentley va expune o nouă ediție specială, botezată simplu Continental GT Mulliner Cabrio. Conform producătorului britanic, versiunea va deveni noul vârf de gamă și se adresează celor care își doreau și mai multă atenție pentru detalii.

Din punct de vedere estetic, Continental GT Mulliner Cabrio propune faruri cu detalii interioare inspirate din lumea șlefuitorilor de diamante și o grilă cu aspect nou denumită Double Diamond. De asemenea, britanicii au pregătit grile cu design asemănător celei centrale pentru a "acoperi" prizele de aer de la nivelul spoilerului frontal.

Tot pentru exterior, Mulliner a pregătit jante de 22 de inch cu zece spițe, în timp ce clienții vor putea alege din 61 de culori pentru caroserie.

Aceeași temă Double Diamond a fost preluată și pentru interiorul lui Continental GT Mulliner Cabrio.

Formele special cusute se regăsesc pe fețele ușilor, pe scaune și pe elementul care ascude plafonul soft-top. Conform oficialilor britanici, interiorul a fost lucrat manual, iar la nivelul habitaclului se află 400.000 de cusături (18 luni durează realizarea acestor cusături).

Clienții care vor comanda un astfel de exemplar vor avea de ales din opt combinații pentru culorile de la interior. Pe tunelul median își face loc un ceas special pregătit de Breitling pentru divizia Mulliner.

Fiecare exemplar va fi echipat cu un sistem audio Naim care include 18 difuzoare și două incinte Active Bass pentru un total de 2.200 de wați.

Comentarii (1)

  • Iulian
    Bentley!Ce poți comenta!18 luni durează cusăturilor,in total 400.000,incredibil!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru