Bentley prezintă unicatul Continental GT Cabrio Bavaria Edition: exemplarul pregătit de divizia Mulliner a fost inspirat de landul german

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 08.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a prezentat versiunea specială Continental GT Cabrio Bavaria Edition by Mulliner. Britanicii vor asambla un singur exemplar, acesta urmând să fie expus în cadrul showroom-ului din Munchen.

Bentley a publicat primele imagini și detalii referitoare la unicatul Continental GT Cabrio Bavaria Edition. Conform reprezentanților constructorului britanic, exemplarul a fost dezvoltat cu ajutorul specialiștilor din cadrul diviziei Mulliner și a fost inspirat, după cum sugerează și denumirea, de landul Bavaria.

Pentru prezentarea noului Continental GT Cabrio Bavaria Edition, oficialii producătorului din Crewe pregătesc un eveniment special care va avea loc la dealerul Bentley din Munchen. Ulterior, exemplarul va ocupa un loc special în showroom-ul din Munchen.

Pentru caroserie, Stefan Sielaff, directorul de design Bentley, a ales nuanța Glacier White, în timp ce plafonul din material textil a fost vopsit în culoarea Imperial Blue. Conform oficialilor britanici, cele două nuanțe se apropie foarte mult de culorile drapelului landului Bavaria.

Tot la nivel exterior, Bentley a pregătit jante cu diametrul de 22 de inch, o bandă cromată de dimensiuni generoase amplasată în zona laterală, iar drapelul Bavariei a fost și el aplicat pe aripile laterale.

Pragurile sunt acum inscripționate cu numele ediției speciale, în timp ce pe tetiere a fost brodat, bineînțeles, drapelul landului german.

Așa cum era de așteptat, planșa de bord, zona superioară a portierelor și consola centrală sunt disponibile în nuanța Mulliner Glacier White, în timp ce resul elementelor vin în culoarea Imperial Blue.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru