Bentley prezintă ediția specială Continental GT Cabrio Number 1: 100 de unități dezvoltate de divizia Mulliner

de Cornel Șocariciu
Vineri, 28.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley Continental GT Cabrio va fi disponibil în ediția limitată Number 1. Versiunea a fost inspirată de celebrul No. 1 Bentley Blower din 1929 și va fi asamblată în doar 100 de exemplare.

Bentley a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția specială Continental GT Cabrio Number 1. Dezvoltat de divizia Mulliner, modelul va fi produs în doar 100 de unități și a fost inspirat de legendarul No. 1 Bentley Blower din 1929.

Bentley Continental GT Cabrio Number 1 va putea fi comandat fie în nuanța Dragon Red II, fie în culoarea Bluga Black. Pentru plafonul din material textil, britanicii pregătesc culorile Claret Red sau Beluga.

Standard, ediția specială dezvoltată de Mulliner va fi echipată cu pachetele Black Line și Carbon. Numărul 1 a fost "pictat" pe grila frontală, iar denumirea ediției speciale de pe aripile laterale este "îmbrăcată" cu aur de 18 carate. Tot standard, modelul britanic va fi echipat cu jante cu diametrul de 22 de inch pe care clienții le vor putea comanda în culorile Gloss Black sau Cricket Ball Brown.

Elementul tehnologic central al interiorului este display-ul de 12.3 inch care ascunde un mecanism trifațetat cu ajutorul căruia bordul se schimbă: ecranul sistemului de infotainment poate fi înlocuit fie de trei cadrane analog, fie de un segment care continuă inserțiile din linia bordului.

Pentru ediția specială Continental GT Cabrio Number 1, britanicii au pregătit pentru fața care afișează cadranele analog un logo produs din metalul pistoanelor lui No.1 Bentley Blower. Tot la interior, anumite accesorii au fost acoperie cu aur de 18 carate.

Sub capota ediției speciale se află același motor W12 de 6.0 litri care produce 635 de cai putere și 900 Nm. Resursele sunt puse în valoare de o transmisie automată cu opt trepte și dublu ambreiaj.

Comentarii (2)

  • Dar...halatul, cat e halatul? Niciun cuvant despre pret, doar asa, sa stim si noi pe unde (nu) suntem.
    3 1
  • zamaraii
    peste 300k euro mai mult ca sigur!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru