Continental

Miercuri, 08 Februarie 2017 | Feature

Americanii au și ei Le Mans-ul lor: am asistat la Cursa de 24 de ore de la Daytona

Automarket a asistat la ediția cu numărul 55 a Cursei de 24 de ore de la Daytona, Statele Unite, una dintre cele mai dificile curse de anduranță din lume alături de cea de la Le Mans.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | General

Cu ce asortezi o mașină de 700 de cai putere? Cu un ceas Breitling creat special

Breitling a creat un ceas special pentru noul Continental Supersports, cel mai puternic model din istoria Bentley, echipat cu 710 cai.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Tehnologie

Continental pregătește o cutie manuală care nu are nevoie de ambreiaj la plecarea de pe loc. Testată pe Ford Focus și lansată în 2017 pe Renault Megane hibrid

Continental a dezvoltat un sistem hibrid simplu și ieftin. Acesta va fi instalat pe viitorul Renault Megane hibrid diesel-electric și funcționează împreună cu o transmisie manuală.
Marti, 18 Octombrie 2016 | Intern

Cu ce contribuie românii la noul BMW Seria 7? Cele 8 tehnologii esențiale pe care Continental le produce la Timișoara

Automarket a mers la uzina Continental din Timișoara pentru a face cunoștință cu tehnologiile care iau naștere acolo și au ca destinație actuala generație BMW Seria 7.
Marti, 17 Mai 2016 | Tehnologie

Cum să conduci în siguranţă în timp ce faci gesturi: Continental dezvoltă o tehnologie prin care schimbi setările cu mâinile pe volan

Continental a dezvoltat o tehnologie inedită care îţi permite să controlezi unele funcţii ale maşinii prin gesturi, dar în acelaşi timp să păstrezi mâinile pe volan pentru mai multă siguranţă.
Luni, 04 Aprilie 2016 | Advertorial

(P) Anvelopele sport de la Continental, pe primul loc în testele de cauciucuri de vară din acest an

ContiSportContact 5 este ”de departe cea mai bună” anvelopă de vară, potrivit unui test realizat de publicat Auto Zeitung. Între timp, anvelope de buget provenite din Asia “arată slăbiciuni evidente”.
Marti, 29 Martie 2016 | Intern

Mașinile care se conduc singure vor folosi componente inventate de români

Continental va angaja în acest an în România peste 1.000 de oameni care se vor alătura proiectului de dezvoltare de tehnologii pentru condus autonom.
Joi, 24 Martie 2016 | Intern

Performanţele se răsplătesc cu bani: Continental oferă bonusuri de 600 de euro pentru angajaţii din România

Fiecare angajat din România al producătorului de cauciucuri Continental va primi un bonus de 600 de euro pentru performanţele obţinute de companie în 2015.
Miercuri, 23 Martie 2016 | Advertorial

(P) Anvelopele de vară Continental, pe primul loc în testul ADAC

ContiSportContact 5 primește calificative de top pe carosabil ud și uscat în testul comun ADAC, ÖAMTC și TCS. ContiPremiumContact 5primește de asemenea calificativul maxim: “bine/foarte recomandat”
Luni, 15 Februarie 2016 | Tehnologie

Viitorul este aici: hărţile inteligente care anticipează traseul pe care mergi apar în 2016 şi vor reduce consumul cu 7%

Hărţile inteligente pentru maşini capabile să anticipeze traseul pe care îl urmezi vor apărea în 2016 sau cel târziu în 2017 pe un model care va fi comercializat şi în Europa şi vor asigura o reducere a consumului de carburant de până la 7%.
Miercuri, 16 Decembrie 2015 | General

Lecție britanică de istorie: primul Bentley Continental, față în față cu actualul Bentley Continental GT Speed

Bentley Type-R Continental, primul model care a purtat acest nume în istoria mărcii, se întâlnește într-o ședință foto excepțională cu cel mai performant Bentley actual: Continental GT Speed.
Marti, 06 Octombrie 2015 | Industrie

Continental se disculpă în cazul Dieselgate: software-ul de management motor al unității 1.6 TDI nu poate păcăli testele de emisii

Reprezentanții Continental au declarat că nu au furnizat unități ECU pentru motoarele TDI ale Volkswagen Group care să fie echipate cu sistem de păcălire a testelor de emisii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Adio, oglinzi laterale: Continental vrea să grăbească înlocuirea lor cu camere video

Continental crede că un set de camere video care înlocuiește oglinzile laterale este mult mai eficient. Motiv pentru care grăbește introducerea acestei tehnologii pe mașinile de serie.
Marti, 16 Iunie 2015 | Tehnologie

Mașina viitorului: am testat 10 tehnologii care vor fi introduse pe automobilele de mâine

Pe lângă producția de anvelope, despre care știm cu toții, Continental are în spate un centru impresionant de dezvoltare a noilor tehnologii. I-am făcut o vizită și ne-am acomodat cu ideea de mașină autonomă.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Advertorial

Anvelopele Continental ies câștigătoare în urma testelor efectuate de reviste de specialitate de prestigiu

ContiSportContact 5 iese câștigătoare în urma testelor anvelopele de vară efectuate de către revista de specialitate "auto motor und sport". De asemenea, câștigă titlul "Eco-Meister" în urma testelor realizate de revista AutoBild pentru anvelopele de vară.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Industrie

Bentley acuză marca Lincoln de plagiat în cazul conceptului Continental: "În locul vostru l-am fi denumit Flying Spur Concept"

Discuţii aprinse în industria auto după ce designerul-şef Bentley, Luc Donckerwolke, l-a acuzat pe omologul său de la Lincoln că s-a inspirat masiv din Flying Spur atunci când a desenat conceptul Continental.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Advertorial

Anvelopele de iarnă Continental obțin locul 1 în urma testării anuale realizate de specialiștii germani de la ADAC

(P) Cele mai înalte autorități din domeniul auto, cluburile auto ADAC, OAMTC și TCS, alături de revista de top Stiftung Warentest, au acordat anvelopelor ContiWinterContact TS 850 calificativul "bun"/"foarte recomandat", pentru ambele dimensiuni de anvelope testate, 195/65 R 15 şi 175/6 R 14, alături de cel mai mare scor general.
Vineri, 16 Mai 2014 | Modele noi

Continental lucrează la anvelopa cu senzori de uzură

Cei de la Continental au anunţat că vor să dezvolte un senzor care să măsoare uzura anvelopelor şi să o transmită şoferului atunci când acestea nu mai sunt potrivite pentru utilizare.
Luni, 12 Mai 2014 | Advertorial

Anvelopele de vară premium de la Continental se potrivesc perfect cu produsele de top prezentate la cel de-al 84-lea Show Auto din Geneva

(P) Anvelopele de vară premium de la Continental se potrivesc perfect cu produsele de top prezentate la cel de-al 84-lea Show Auto din Geneva.
Luni, 07 Aprilie 2014 | Advertorial

Anvelopele Continental excelează la Testul Anvelopelor de vară realizate de Auto Moto şi Sport

(P) ContiPremiumContact 5 ocupă prima poziţie la testele organizate de experţii revistei Auto Moto şi Sport ca urmare a echilibrului perfect între scorul obţinut pentru siguranţă şi caracteristicile relevante pentru cele mai înalte standarde din domeniu.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, VW, Lamborghini, Aston Martin, General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru