Continental

Luni, 12 Mai 2014 | Advertorial

Anvelopele de vară premium de la Continental se potrivesc perfect cu produsele de top prezentate la cel de-al 84-lea Show Auto din Geneva

(P) Anvelopele de vară premium de la Continental se potrivesc perfect cu produsele de top prezentate la cel de-al 84-lea Show Auto din Geneva.
Luni, 07 Aprilie 2014 | Advertorial

Anvelopele Continental excelează la Testul Anvelopelor de vară realizate de Auto Moto şi Sport

(P) ContiPremiumContact 5 ocupă prima poziţie la testele organizate de experţii revistei Auto Moto şi Sport ca urmare a echilibrului perfect între scorul obţinut pentru siguranţă şi caracteristicile relevante pentru cele mai înalte standarde din domeniu.
Miercuri, 05 Martie 2014 | Advertorial

Anvelopele de vară Continental: excelenţă obţinută la testele de specialitate ale revistelor Auto Zeitung şi AutoBild

PUB: ContiSportContact 5 ocupă primul loc cu un scor de 137 de puncte dintr-un posibil de 150 si se califica cu titlul "Exemplar" in primele 15 din cele 50 de modele testate de AutoBild.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Economic

Volkswagen domină topul investiţiilor în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial

Volkswagen Group este compania care investeşte cel mai mult în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial. Clasamentul primelor 2000 de companii din toate domeniile este însă înţesat de corporaţii auto.
Marti, 02 Aprilie 2013 | Siguranta

Studiu JD Power: Anvelopele run-flat sunt înlocuite mai des decât anvelopele convenţionale

Un studiu derulat de JD Power and Associates în SUA a relevat faptul că anvelopele run-flat cumpărate în 2011 sau 2012 în echiparea de fabrică au necesitat înlocuirea în mai multe cazuri decât pneurile convenţionale.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Industrie

Opel AG va fi condus de un fost director de la Volkswagen

Karl-Thomas Neumann, un director executiv din cadrul Volkswagen AG, a fost numit CEO al mărcii Opel. Neumann este inginer şi a fost şi CEO al Continental AG.
Luni, 02 Iulie 2012 | Reportaj

Michelin Performance Tour: 30.000 de km pentru stabilirea celei mai bune anvelope

Michelin şi specialiştii germani de la Dekra au pus la cale cel mai lung test pentru o anvelopă. 30.000 de kilometri şi 25 de ţări pentru a stabili care e cea mai bună anvelopă premium.
Miercuri, 24 August 2011 | FRANKFURT 2011

Bentley Continental GTC facelift debutează la Frankfurt

Facelift-ul lui Bentley Continental GTC va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt de luna viitoare. Modelul britanic primeşte o serie de modificări estetice, alături de câteva îmbunătăţiri tehnice.
Marti, 10 August 2010 | Modele noi

Bentley a creat o ediţie specială a lui Continental pentru Orientul Mijlociu

Pentru că piaţa din Orientul Mijlociu reprezintă 10% din vânzările Bentley, constructorul din Crewe a realizat o ediţie specială a lui Continental, care va fi construită în doar 50 de exemplare şi se numeşte Flying Spur Arabia.
Duminica, 30 Mai 2010 | Autoipoteze

Bentley ar putea produce o versiune shooting brake a lui Continental

Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Car & Driver Stuart McCullough a declarat că este posibil să vedem o versiune shooting brake a modelului Continental.
Joi, 06 Mai 2010 | Tuning

Bentley Continental Ultrasports 702 de la Wheelsandmore

Versiunea Supersports a lui Bentley Continental a primit un pachet de tuning de la Wheelsandmore. Acesta dezvolta acum 692 CP si poate accelera pana la o viteza de top de 336 km/h.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Modele noi

Bentley lanseaza doua versiuni speciale ale lui Continental pentru piata chineza

Englezii de la Bentley vor lansa o versiune speciala a gamei Continental pentru piata chineza, care a devenit cea de-a treia piata la nivel mondial pentru acestia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Bentley a prezentat conceptul Continental Flying Star la Geneva

Britanicii de la Bentley au prezentat Continental Flying Star Concept in cadrul standului de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este creat la comanda pentru un client si va fi construit in 20 de exemplare. Acesta ar putea prefigura un model Touring de la Bentley.
Vineri, 29 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Autocar a testat cel mai puternic Bentley creat vreodata

Britanicii de la Autocar au testat noul Bentley Continental Supersports, cel mai puternic si ecologic model Bentley creat vreodata. Acesta poate sa foloseasca atat bioetanol E85, cat si benzina.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Tehnologie

Continental a dezvoltat pedala de acceleratie anti-consum

Continental a dezvoltat o pedala de acceleratie care vibreaza atunci cand consumul creste peste o medie stabilita anterior.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Tehnologie

PRORETA - sistemul care franeaza daca incerci o depasire riscanta

Ultimul sistem de siguranta activa dezvoltat de Continental incearca sa elimine riscurile aparute in timpul unei depasiri foarte riscante, impiedicand soferul sa accelereze daca din fata se apropie o alta masina.
Sambata, 24 Octombrie 2009 | Industrie

Se opreste dezvoltarea tehnologica auto?

Compania Ernst&Young a realizat un sondaj in randul directorilor din industria auto. Concluzia: toti vizeaza oprirea dezvoltarii tehnologice pentru a nu investi multi bani in aceasta perioada.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Tuning

Bentley Continental GT, modificat de tunerii rusi

Rusii de la TopCar au creat un pachet aerodinamic pentru Bentley Continental GT si GT Speed coupe. Cu ajutorul acestuia, modelele britanice au parte de o schimbare de look.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Modele noi

Bentley lanseaza o editie speciala a lui Continental la Frankfurt

Bentley Continental Series 51 va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Desi pretul acestuia nu a fost anuntat inca, modelul este deja disponibil pentru comanda.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Modele noi

Platforma lui Porsche Panamera va fi folosita si pentru alte modele din grupul VAG

Sasiul lui Porsche Panamera ar putea fi folosit si de alte modele din grupul VAG, in conditiile in care acesta este potrivit pentru aplicatia respectiva.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, VW, Lamborghini, Aston Martin, General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru