Bentley a creat o ediţie specială a lui Continental pentru Orientul Mijlociu

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.08.2010
Pentru că piaţa din Orientul Mijlociu reprezintă 10% din vânzările Bentley, constructorul din Crewe a realizat o ediţie specială a lui Continental, care va fi construită în doar 50 de exemplare şi se numeşte Flying Spur Arabia.

Bentley a lansat o nouă ediţie specială a lui Continental Flying Spur şi Continental Flying Spur Speed pentru Orientul Mijlociu. Modelul va primi sufixul "Arabia" şi va fi construit în doar 50 de exemplare, toate fiind destinate pieţei din Orientul Mijlociu, care reprezintă 10% din vânzările constructorului britanic de automobile. Atât versiunea Speed, cât şi versiunea "standard" a lui Bentley Continental Flying Spur vor beneficia de elemente exterioare unice şi plăcuţe şi accesorii speciale la interior.

"Am creat noile modele exclusive pentru clienţii noştri arabi în semn de recunoaştere pentru influenţa în creştere a acestor clienţi importanţi."a declarat, Geoff Dowding, Directorul Regional Bentley pentru Asia şi Orientul Mijlociu.

Bentley Continental Flying Spur Arabia este echipat cu un motor W12 de 6.0 litri care poate funcţiona atât cu benzină, cât şi cu bioetanol E85 şi dezvoltă 560 CP. Modelul a primit jante din aliaj cu finisaj diamant şi cu 14 spiţe, în timp ce versiunea Speed a lui Continental Flying Spur Arabia dezvoltă 610 CP şi primeşte jante de aliaj de 20 inch vopsite într-o nuanţă lucioasă de argintiu şi au 10 spiţe.

Cel de-al doilea set de jante este compatibil cu sistemul de frânare carbon-ceramic.

Toate exemplarele Bentley Continental Flying Spur Arabia vor primi un set de badge-uri la nivelul aripilor faţă, un capac pentru scrumieră şi un set de ornamente pentru praguri care vor fi gravate cu textul "Flying Spur Arabia". Lista de dotări standard este la fel de generoasă precum în cazul oricărui Bentley, iar preţul modelului nu a fost anunţat, clienţii interesaţi fiind rugaţi să contacteze unul dintre cei nouă dealeri Bentley din Arabia Saudită.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • asta e n-ai ce face ...s-a dat jos de pe camila si-a urcat in bentley...mai sunt si pe la noi dar...cu oi...(bine ..nu calareau oi dar le mulgeau ...motiv pt. care unii nu si-au pierdut indemanarea)
    4 0
  • Intr-o saptamana toate vor fi distruse......
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru