Bentley Continental

Sambata, 28 Mai 2022 | General

Bentley Continental sărbătorește 70 de ani de la intrarea în producție

Săptămâna aceasta, constructorul britanic Bentley a sărbătorit 70 de ani de la intrarea în producție a modelului R-Type Continental, prima mașină din istoria brandului care a purtat numele „Continental”. Momentul a fost marcat cu un comunicat de presă și o galerie foto alături de echivalentul modern al originalului lansat în 1952.
Marti, 11 Iunie 2019 | Modele noi

Bentley a prezentat noul Flying Spur: motor W12 de 635 CP și direcție integrală

Bentley a prezentat noua generație Flying Spur. Modelul producătorului britanic are un design ușor modificat, un interior inspirat de cel al lui Continental GT și, pentru prima dată, un sistem de direcție integrală.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Modele noi

Bentley a prezentat noul Continental GT Cabrio: motor W12 de 635 CP și 19 secunde pentru plierea plafonului din material textil

Bentley a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Continental GT Cabrio. Modelul producătorului britanic are un plafon din material textil care poate fi operat până la viteze de 50 km/h.
Luni, 02 Iulie 2018 | General

Un exemplar Bentley Continental GT Speed deținut de Sir Elton John va fi scos la licitație: specialiștii spun că modelul va fi vândut pentru cel puțin 79.000 de euro

Un Bentley Continental GT Speed deținut de Sir Elton John va fi scos la licitație. Exemplarul în cauză a parcurs mai puțin de 35.500 de kilometri, iar specialiștii spun că acesta va fi comercializat pentru cel puțin 79.000 de euro.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Motorsport

Noul Bentley Continental GT3 debutează pe circuitul de la Monza în acest weekend: versiunea de competiții produce peste 550 de cai putere

Noua generație Bentley Continental GT3 va debuta în acest weekend pe circuitul de la Monza, Italia. Versiunea de circuit are un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce peste 550 de cai putere.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | General

Cu ce asortezi o mașină de 700 de cai putere? Cu un ceas Breitling creat special

Breitling a creat un ceas special pentru noul Continental Supersports, cel mai puternic model din istoria Bentley, echipat cu 710 cai.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Modele noi

Surprize, surprize: cel mai puternic Bentley creat vreodată se numește Continental Supersports și are 710 cai putere

Bentley a dezvăluit oficial cel mai rapid model din istoria sa. Se numește Continental GT Supersports și dispune de 710 cai putere.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Modele noi

Început de an în forță: Bentley anunță lansarea ”celui mai puternic model construit la Crewe”

Bentley a publicat un teaser video care anunță debutul celui mai extrem model al său. Acesta ar putea fi un Continental GT în versiune de adio.
Luni, 04 Aprilie 2016 | Modele noi

Mai mult ca perfectul: Cel mai rapid Bentley al momentului a devenit și mai rapid

Bentley a anunțat o serie de revizuiri importante pentru actualul Continental GT Speed. Limuzina sportivă primește cai putere în plus și o ediție specială Black.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Modele noi

Bentley va folosi platforma viitorului Panamera pentru noua generație Continental

Faptul că Bentley și Porsche conviețuiesc sub protecția aceluiași părinte, Volkswagen, ajută ambele companii să reducă unele costuri. Tocmai din acest considerent viitoarele Bentley Continental și Porsche Panamera vor avea aceeași platformă.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Modele noi

Şeful Bentley anunţă un nou model, pe lângă SUV-ul deja confirmat

Bentley are planuri mari de expansiune. Britanicii vor să ofere publicului o gamă alcătuită din cinci modele. La cele trei din prezent se vor adăuga SUV-ul deja confirmat şi un model sportiv, anunţat astăzi de şeful companiei.
Marti, 17 Iunie 2014 | Modele noi

Bentley Continental GT3-R: Cel mai rapid Bentley din istorie va fi construit în doar 300 de exemplare

Pregătiţi-vă conturile şi sunaţi la Bentley. Cel mai nou model dezvoltat de britanici promite performanţe excepţionale şi dotări unice. Se numeşte Continental GT3-R şi face 0-100 km/h în doar 3.8 secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Aprilie 2014 | Reportaj

O vizită la Bentley: perfecţiunea mâinilor muncite

Există câteva locuri din lume în care maşinile au rămas obiecte ale tradiţiei. Fabrica Bentley din Marea Britanie, aflată într-o zonă rurală în care timpul pare că nu există, este un astfel de loc. Unul în care oamenii respiră şi trăiesc pentru maşini. Generaţie după generaţie.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Interviu

Interviu cu Malcolm Wilson, creatorul noului Bentley Continental GT3

Malcolm Wilson ne-a invitat la o masă rotundă în cadrul pavilionului Michelin de la Goodwood. Am vorbit verzi şi uscate, când despre Formula 1, când despre WRC şi hegemonia lui Sebastien Loeb.
Miercuri, 20 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Continental Flying Spur - galerie foto şi detalii complete

Bentley a publicat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Continental Flying Spur. Modelul vine cu un look complet nou, cu un interior revizuit şi un motor mai puternic.
Marti, 19 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Continental Flying Spur - primele imagini ale noului model

Bentley pregăteşte premiera mondială a noului Continental Flying Spur în cadrul Salonului Auto de la Geneva, luna viitoare. Designul limuzinei a fost dezvăluit însă de o serie de fotografii regăsite în mapa de presă oficială.
Miercuri, 02 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Continental GT Speed Convertible - cel mai rapid cabrio cu patru locuri din lume

Cu 625 de cai putere storși dintr-un W12 și cu 4.4 secunde pentru 0-100 km/h, Bentley intră în cărțile de istorie.
Miercuri, 22 August 2012 | Modele noi

Bentley Continental GT Speed, cel mai rapid model de serie creat vreodată de constructorul britanic

Bentley a prezentat noul Continental GT Speed, o nouă versiune a noului Continental GT, care atinge suta în 4.2 secunde şi dezvoltă 625 CP.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | Modele noi

Bentley confirmă variantele cabrio şi coupe pentru Mulsanne

Bentley intenţionează să lanseze mai multe variante pentru modelele Continental şi Mulsanne. Vârful de gamă se pregăteşte să primească variante cabrio şi coupe.
Miercuri, 24 August 2011 | FRANKFURT 2011

Bentley Continental GTC facelift debutează la Frankfurt

Facelift-ul lui Bentley Continental GTC va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt de luna viitoare. Modelul britanic primeşte o serie de modificări estetice, alături de câteva îmbunătăţiri tehnice.

Tag-uri similare

Salon Auto, Bentley, Concept, Geneva, Salonul Auto Geneva, Continental, Geneva 2010, Continental GT, Bentley Continental, Bentley Continental Supersports
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru