Început de an în forță: Bentley anunță lansarea ”celui mai puternic model construit la Crewe”

de Bogdan Mirică
Miercuri, 04.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a publicat un teaser video care anunță debutul celui mai extrem model al său. Acesta ar putea fi un Continental GT în versiune de adio.

Bentley vrea să pășească cu dreptul în noul an. Constructorul englez promite lansarea celui mai extrem Bentley pe care l-am văzut vreodată și publică un teaser video.

Imaginile trădează doar câteva accesorii sportive, despre care putem presupune că sunt montate pe un Continental GT. Este vorba de un set nou de frâne cu etrieri roșii, un eleron fix din fibră de carbon, blocuri optice spate pe fundal negru, fante de aerisire la nivelul capotei și praguri laterale generoase.

Bentley nu a oferit detalii despre viitorul model, însă tot mai multe voci susțin că ar fi vorba despre o ultimă ediție specială, extrem de puternică, înainte de retragerea actualei generații Continental GT, la sfârșitul acestui an.

Urmareste Automarket
Asta înseamnă că actualul Continental GT Speed va trece pe locul doi, urmând să fie depășit de performanțele noului model.
Pentru asta, ”cel mai extrem Bentley din istorie” va trebui să livreze mai mult de 633 de cai putere și 620 Nm, resursele lui GT Speed.

Performanțele vor fi și ele cele mai bune întâlnite până acum pe un Bentley. Asta înseamnă o accelerație de la 0 la 100 de km/h în mai puțin de patru secunde și o viteză maximă de peste 322 de km/h.

Câți cai putere în plus și câte kilograme în minus va avea surpriza Bentley vom afla în data de 6 ianuarie, când englezii promit să facă lumină. Debutul european va avea loc în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru