Bentley Continental

Luni, 01 August 2011 | Modele noi

Bentley va lansa primul Continental GT cu motor V8

Normele de poluare îi silesc pe cei de la Bentley să introducă, în premieră, un motor V8 pe actualul Continental GT. Versiunea va debuta în primăvară la Detroit.
Sambata, 30 Aprilie 2011 | General

Bentley lansează o ediţie limitată Carte Blanche

Constructorul britanic Bentley împreună cu editura Hodder & Stoughton a lansat o ediţie limitată a noului volum James Bond, intitulat Carte Blanche. Un exemplar costă 1.000 euro şi vor fi fabricate doar 500 de bucăţi.
Miercuri, 16 Februarie 2011 | General

VIDEO: Un Bentley a doborât recordul de viteză pe gheaţă: 330.7 km/h!

Fostul pilot de WRC Juha Kankkunen a reuşit să doboare recordul mondial de viteză pe gheaţă la volanul unui Bentley Continental Supersports Cabrio.
Marti, 01 Februarie 2011 | Tehnologie

Bentley va oferi motorul V8 în două versiuni de putere

Bentley lucrează la un propulsor V8, ce urmează a fi instalat pe Continental GT. Motorul va avea 4.0 litri şi va fi oferit în două versiuni de putere.
Marti, 10 August 2010 | Modele noi

Bentley a creat o ediţie specială a lui Continental pentru Orientul Mijlociu

Pentru că piaţa din Orientul Mijlociu reprezintă 10% din vânzările Bentley, constructorul din Crewe a realizat o ediţie specială a lui Continental, care va fi construită în doar 50 de exemplare şi se numeşte Flying Spur Arabia.
Marti, 29 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Rolls Royce Ghost vs. concurenţa: Bentley Continental şi Aston Rapide

Jurnaliştii americani de la MotorTrend au pus la cale un comparativ de senzaţie între limuzinele britanicela modă. Rolls Royce Ghost, Aston Martin Rapide şi Bentley Continental Flying Spur Speed se luptă pentru nota maximă.
Duminica, 30 Mai 2010 | Autoipoteze

Bentley ar putea produce o versiune shooting brake a lui Continental

Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Car & Driver Stuart McCullough a declarat că este posibil să vedem o versiune shooting brake a modelului Continental.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Modele noi

Bentley lanseaza doua versiuni speciale ale lui Continental pentru piata chineza

Englezii de la Bentley vor lansa o versiune speciala a gamei Continental pentru piata chineza, care a devenit cea de-a treia piata la nivel mondial pentru acestia.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Bentley a prezentat conceptul Continental Flying Star la Geneva

Britanicii de la Bentley au prezentat Continental Flying Star Concept in cadrul standului de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este creat la comanda pentru un client si va fi construit in 20 de exemplare. Acesta ar putea prefigura un model Touring de la Bentley.
Miercuri, 17 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Primele imagini ale lui Bentley Continental Supersports Cabrio

Bentley a dezvaluit primele imagini ale lui Continental Supersports Cabrio inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Salon Auto, Bentley, Concept, Geneva, Salonul Auto Geneva, Continental, Geneva 2010, Continental GT, Bentley Continental, Bentley Continental Supersports
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru