Bentley lanseaza doua versiuni speciale ale lui Continental pentru piata chineza

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 22.04.2010
Englezii de la Bentley vor lansa o versiune speciala a gamei Continental pentru piata chineza, care a devenit cea de-a treia piata la nivel mondial pentru acestia.

Bentley a anuntat ca vor lansa doua editii speciale ale lui Continental destinate exclusiv pietei din China. Noile modele vor debuta la Salonul Auto de la Beijing si senumesc Continental GT Design Series China si Continantal Flying Spur Speed China. Cele doua versiuni sunt subliniate de artificii de design si elemente unice in materie de culori si echipamente optionale. Spre exemplu, interiorul fiecarui model Design Series va fi realizat in trei nuante diferite de culoare, care imbina o nuanta principala din piele cu accente si insertii de culoare pentru detalii, cum ar fi centurile de siguranta, covorasele, cusaturile de la scaune si chiar cusaturile de pe volan.

La nivelul exteriorului, modelul este distins de celelalte versiuni printr-o serie de sigle montate la exterior, ornamente la interiorul pragurilor si placuta montata pe consola centrala. Toate elementele de mai sus poarta inscriptia "Design Series China". Pe de alta parte, Bentley Continental Flying Spur Speed are o serie de elemente specifice pentru piata din China, respectiv o suspensie optimizata pentru confort si o evacuare mai silentioasa.

Totodata, aceasta versiune a lui Continental Flying Spur Speed primeste un set de sigle Bentley pe montantii C si o inscriptie similara cu cea primita de Continental GT Design Series pe consola centrala.

Bentley a lansat cele doua editii speciale ale lui Continental si Continental GT pentru piata din China deoarece chinezii sunt in top 3 al vanzarilor realizate de marca din Crewe. Astfel, piata din China este cea de-a treia piata pentru Bentley la nivel mondial, acestia achizitionand 421 de unitati in 2009. Vanzarile Bentley in China au crescut de 10 ori in decursul anului trecut, in comparatie cu 2008.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru