Bentley lansează o ediţie limitată Carte Blanche

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 30.04.2011
Constructorul britanic Bentley împreună cu editura Hodder & Stoughton a lansat o ediţie limitată a noului volum James Bond, intitulat Carte Blanche. Un exemplar costă 1.000 euro şi vor fi fabricate doar 500 de bucăţi.

Jeffery Deaver este autorul celui de-al 37-lea volum în care acţiunea se centrează asupra lui James Bond. Romanul poartă denumirea de Carte Blanche şi va aparea pe rafturile librăriilor începând cu 26 mai. Ce aduce nou romanul lui Deaver? Ei bine, dacă până acum ne obişnuisem să-l vedem pe 007 la volanul unui Aston Martin, de această dată agentul britanic va conduce un Bentley Continental GT.

Pentru a celebra acest moment, oficialii brand-ului britanic împreună cu editura Hodder & Stoughton au pregătit o ediţie limitată a celebrului roman. Ediţia limitată a romanului Carte Blanche va fi "învelită" într-o cutie din aluminiu polişat de forma unui Bentley Continental GT. Coperta cărţii este acoperită cu piele Nappa, iar pe margine este brodată cu aţă de culoare roşie, la fel ca înteriorul lui Continental GT.

Mai mult decât atât, marginile paginilor sunt vopsite în aceeaşi culoare roşie, în timp ce numele autorului şi titlul cărţii sunt embosate.

Cireaşa de pe tort abia acum urmează. Britanicii au creat în interiorul cărţii o gaură de glonţ care a fost ştanţată cu numărul exemplarului. Cartea pe care Bentley a pregătit-o pentru fani va fi făcută în 500 de exemplare , iar cei care doresc să o ahiziţioneze o pot comanda de aici la preţul de 1.000 euro.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru