James Bond

Marti, 21 Septembrie 2021 | O lume nebuna

Mașina lui James Bond, în miniatură: pur electrică, 21 CP și o serie de gadget-uri

Aston Martin DB5 Junior, sau versiunea în miniatură a celebrei mașini a lui James Bond, a fost prezentat oficial. Este pur electric, are 21 de cai putere și diverse gadget-uri, inofensive, desigur.
Miercuri, 01 Septembrie 2021 | Modele noi

Land Rover lansează noul Defender V8 Bond Edition. Producție limitată la 300 de exemplare

Divizia de Vehicule Speciale din cadrul Land Rover a dezvoltat noul Defender V8 Bond Edition pentru a marca lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond, "No Time To Die". Producția va fi limitată la 300 de exemplare.
Luni, 17 August 2020 | Industrie

Mașinile lui James Bond: Aston Martin a lansat ediția specială “007” pentru Vantage și DBS Superleggera

Aston Martin a prezentat ediția specială “007” pentru modelele Vantage și DBS Superleggera pentru a sărbători lansarea “No Time To Die”, noua peliculă cu James Bond ce va ajunge pe marile ecrane în luna noiembrie.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Aston Martin a produs primul exemplar din seria DB5 Goldfinger Continuation: ediția va fi limitată la 25 de unități și are un preț de peste 3 milioane de euro

Aston Martin a produs primul exemplar al seriei DB5 Goldfinger Continuation. Modelul este o replică a exemplarului DB5 folosit de personajul James Bond.
Marti, 18 Februarie 2020 | General

Video. Câteva dintre cascadoriile noului Land Rover Defender pregătite pentru pelicula James Bond: No time to die

Noua generație Land Rover Defender are un rol bine stabilit în viitoarea peliculă James Bond: No time to die. Producătorul britanic a publicat un scurt clip video realizat în timpul filmărilor unor cascadorii pe care le vom savura începând cu 2 aprilie, ziua în care Agentul 007 revine pe marile ecrane.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Industrie

Noua generație Land Rover Defender va “juca” în viitorul film cu James Bond: pelicula “No Time To Die” are premiera în 2 aprilie 2020

Land Rover a anunțat că noua generație Defender va primi un rol în viitorul film cu James Bond. Pelicula “No Time To Die”, cu actorul Daniel Craig în rolul principal, va debuta în cinematografe în data de 2 aprilie 2020.
Luni, 07 Octombrie 2019 | General

Aston Martin DB5, V8, DBS Superleggera și Valhalla: modelele pe care fanii producătorului britanic le vor admira în viitoarea peliculă James Bond

Aston Martin a anunțat modelele pe care le vom putea admira în viitoarea peliculă James Bond: No time to die. Pe lista britanicilor se află DB5, V8, DBS Superleggera și Valhalla.
Marti, 20 August 2019 | Industrie

Cea mai scumpă mașină a lui James Bond: un exemplar Aston Martin DB5 a fost vândut la licitație cu 6.3 milioane de dolari

Un exemplar Aston Martin DB5, construit pentru filmul Goldfinger din 1964, a fost vândut cu 6.3 milioane de dolari la o licitație și a devenit cea mai scumpă mașină a lui James Bond.
Vineri, 21 Iunie 2019 | Industrie

Mașinile lui James Bond: Aston Martin a confirmat prezența modelelor DB5, V8 și Valhalla în noul film cu Agentul 007

Aston Martin a anunțat că modelele DB5 și V8, precum și noul hypercar Valhalla, vor fi prezente în viitorul film din seria James Bond, a cărui lansare este programată în aprilie 2020. Inițial, se vorbea despre posibilitatea ca actorul Daniel Craig să conducă și un prototip electric Rapide E.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Aston Martin DBS Superleggera pentru James Bond: ediție specială cu 50 de exemplare în cinstea filmelor cu Agentul 007: preț de 300.000 de lire sterline

Aston Martin a lansat o ediție specială James Bond pentru modelul DBS Superleggera, pentru a sărbători 50 de ani de la lansarea unui film din celebra serie cu Agentul 007. DBS Superleggera James Bond Special Edition va fi produs în 50 de exemplare, fiecare cu un preț de 300.000 de lire sterline.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

James Bond și electrificarea: actorul Daniel Craig ar putea conduce un prototip Aston Martin Rapide E în următorul film cu agentul 007

Aston Martin și James Bond ar putea marca o premieră în următorul film din seria cu celebrul agent 007. Potrivit informațiilor din presa internațională, actorul Daniel Craig va conduce un prototip electric Aston Martin Rapide E în pelicula așteptată în 2020.
Luni, 20 August 2018 | Modele noi

Aston Martin va construi 25 de replici ale mașinii lui James Bond: fiecare DB5 Goldfinger va costa 2.75 milioane de lire. Livrările încep în 2020

Aston Martin va crea 25 de replici ale lui DB5 Goldfinger, celebra mașină folosită în filmele cu James Bond. Fiecare exemplar va avea un preț de 2.75 de milioane de lire sterline, fără taxe, iar livrările vor începe din 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 17 Februarie 2018 | Industrie

Mașina lui James Bond, scoasă la licitație: un Aston Martin Vanquish deținut de actorul Daniel Craig va fi vândut la New York, iar banii vor fi donați în scopuri caritabile

Un model Aston Martin Vanquish din 2014, aflat în proprietatea actorului Daniel Craig, va fi scos la licitație la New York, iar banii obținuți vor fi donați unui ONG.
Vineri, 19 Februarie 2016 | General

Cea mai nouă maşină a lui James Bond s-a vândut: Aston Martin DB10 a adunat 3 milioane de euro

Aston Martin a reuşit să vândă la licitaţie un exemplar al modelului DB10 din filmul Spectre cu peste 3 milioane de euro, mult peste aşteptările constructorului britanic.
Vineri, 22 Ianuarie 2016 | General

Pentru prima oară în istorie, maşina lui James Bond poate fi a ta: Aston Martin DB10 va fi scos la licitaţie

Aston Martin DB10, maşina lui James Bond din filmul Spectre, va fi scoasă la licitaţie pentru cel puţin 1.3 milioane de euro. Aceasta va fi prima maşină a celebrului personaj care va fi disponibilă pentru persoane private.
Luni, 26 Octombrie 2015 | General

Un Aston Martin DB10 din noul film cu James Bond poate fi al tău, dar nu-l vei putea conduce niciodată

Unul dintre cele 10 exemplare Aston Martin DB10 realizate special pentru Spectre, cel mai nou film cu James Bond, va fi scos la licitaţie. Cumpărătorul nu îl va putea conduce, întrucât maşina nu este omologată pentru drumurile publice.
Luni, 15 Decembrie 2014 | Concepte

Prototipul Jaguar C-X75 va fi maşina personajului negativ din viitorul film James Bond

Un exemplar pentru care Jaguar a investit un milion de euro. Aceasta era până acum povestea prototipului C-X75, care după prezentarea din 2010 nu a primit un moşternitor de serie. Maşina va apărea însă în viitorul film din seria James Bond.
Joi, 04 Decembrie 2014 | Modele noi

Aston Martin DB10: prima imagine cu noua maşină a lui James Bond

James Bond va avea parte de o maşină creată special în pelicula care îi poarte numele. Este vorba despre un Aston Martin DB10 prezentat astăzi. Tot astăzi s-a anunţat şi dispariţia a nouă maşini care urmau a fi folosite în film.
Joi, 04 Decembrie 2014 | General

James Bond va conduce un Fiat 500 în următorul film

Viitorul film din seria james Bond va marca apariţia unui Fiat 500. Emblematicul model italian va fi condus de Agentul 007.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | O lume nebuna

Elon Musk vrea să construiască o maşină submersibilă

Carismaticul Elon Musk a achiziţionat un vehicul submersibil folosit într-o peliculă din seria James Bond. Acesta promite să-l echipeze cu un tren de propulsie electric şi să-i păstreze funcţionalitatea.

Tag-uri similare

Ford, Lotus, Aston Martin, Top Gear, Opel Astra, Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May, James Bond, film
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru