Aston Martin DB5, V8, DBS Superleggera și Valhalla: modelele pe care fanii producătorului britanic le vor admira în viitoarea peliculă James Bond

de Cornel Șocariciu
Luni, 07.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat modelele pe care le vom putea admira în viitoarea peliculă James Bond: No time to die. Pe lista britanicilor se află DB5, V8, DBS Superleggera și Valhalla.

Universal Pictures împreună cu Metro-Goldwyn-Mayer pregătesc o nouă peliculă James Bond. Filmul va fi lansat pe marile ecrane în luna aprilie a anului viitor și va purta numele de "No time to die", rolul agentului 007 fiind jucat în continuare de Daniel Craig.

Aston Martin a anunțat oficial că viitorul film va marca prezența pe marile ecrane a modelelor sale DB5, V8, DBS Superleggera și Valhalla.

Aston Martin DB5 este unul dintre modelele faimoase pe care le-am admirat până acum în filmele cu agentul 007. Cea mai recentă apariție a acestuia a avut loc în 2012 în Skyfall. Clasicul Aston Martin V8 revine pe marile ecrane, ultima apriție a acestuia într-un film cu James Bond având loc în 1987 în The Living Daylights.

Dacă DB5 și V8 sunt două modele celebre în lumea pasionaților de filme, hypercar-ul Valhalla și DBS Superleggera ajung în premieră pe marile ecrane alături de James Bond în noul No time to die. Mai mult decât atât, la jumătatea anului curent, Aston Martin a lansat o ediție specială James Bond pentru DBS Superleggera (foto) cu ocazia celor 50 de ani de la debutul peliculei "On Her Majesty’s Secret Service".

În urmă cu câteva luni au apărut și o serie de zvonuri conform cărora actorul Daniel Craig urma să conducă un exemplar Aston Martin Rapide E, model electric cu o producție limitată la 155 de exemplare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru