Aston Martin Valhalla

Vineri, 29 Decembrie 2023 | Industrie

Aston Martin: Valhalla va intra în producție în 2024 cu un motor V8 și 998 CP

Valhalla, modelul mult așteptat al celor de la Aston Martin, va intra într-o producție limitată în 2024. Valhalla o să aibă un motor V8 ce va dezvolta aproximativ 1.000 de cai putere.
Joi, 15 Iulie 2021 | Modele noi

Versiunea de producție Aston Martin Valhalla: motor V8, două unități electrice și 950 CP

Aston Martin a publicat primele imagini și informații despre versiunea de producție a supercar-ului Valhalla. Marea noutate este prezența unui motor V8, twin-turbo, de 4.0 litri, care lucrează alături de două unități electrice.
Marti, 24 Martie 2020 | Tehnologie

Primele informații despre noul motor pregătit de Aston Martin pentru viitorul Valhalla: hypercar-ul va avea un sistem de propulsie electrificat bazat pe un V6 de 3.0 litri

Aston Martin a publicat o serie de informații referitoare la sistemul de propulsie pregătit pentru viitorul hypercar Valhalla. Britanicii mizează pe un sistem electrificat (hibrid sau plug-in hybrid) la baza căruia se află un nou motor V6 de 3.0 litri.
Luni, 07 Octombrie 2019 | General

Aston Martin DB5, V8, DBS Superleggera și Valhalla: modelele pe care fanii producătorului britanic le vor admira în viitoarea peliculă James Bond

Aston Martin a anunțat modelele pe care le vom putea admira în viitoarea peliculă James Bond: No time to die. Pe lista britanicilor se află DB5, V8, DBS Superleggera și Valhalla.
Marti, 18 Iunie 2019 | Modele noi

Aston Martin continuă să se inspire din mitologia nordică: Valhalla este numele oficial pentru hypercar-ul AM-RB 003

Cunoscut inițial ca AM-RB 003, al treilea hypercar dezvoltat de Aston Martin și Red Bull Racing a primit numele oficial de Aston Martin Valhalla. Hypercar-ul beneficiază de tehnologie împrumutată din F1, are un sistem de propulsie hibrid bazat pe un motor V6 turbo, în timp ce producția este limitată la 500 de exemplare.

Tag-uri similare

Aston Martin, hypercar, Valhalla, Aston Martin Valhalla, AM-RB 003
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru