Aston Martin: Valhalla va intra în producție în 2024 cu un motor V8 și 998 CP

de Silvian Irimia
Vineri, 29.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valhalla, modelul mult așteptat al celor de la Aston Martin, va intra într-o producție limitată în 2024. Valhalla o să aibă un motor V8 ce va dezvolta aproximativ 1.000 de cai putere.

Așteptat cu mare interes, modelul Valhalla de la Aston Martin, inițial prezentat sub denumirea AM-RB 03, urmează să intre în producție limitată în 2024 după finalizarea dezvoltării sale.

Supercar-ul cu motor central a evoluat de la un V6 la un puternic V8 biturbo de 4.0 litri, cuplat cu două motoare electrice pentru o putere totală de 998 de cai putere și capacități de tracțiune integrală.

Cu o viteză maximă de 349 km/h și o accelerare estimată de la 0 la 100 km/h în 2.5 secunde, Valhalla promite o performanță de excepție.

Fotografiile recente ale unui prototip aflat în teste la Silverstone dezvăluie ajustări de design, inclusiv deschideri laterale mai mari pentru un aspect mai agresiv.

Nasul păstrează stilul distinctiv al Aston Martin, iar caracteristicile notabile includ farurile pregătite pentru producție, oglinzile laterale și un spoiler din spate retractabil.

Partea din spate a mașinii prezintă o variantă a difuzorului prezentată pe concept.

În timp ce interiorul prototipului pare orientat către curse, se așteaptă ca modelul final de producție să ofere o cabină mai rafinată, găsind un echilibru între performanță și funcționalitate.

Limitat la doar 999 de unități, Aston Martin Valhalla reprezintă o ofertă exclusivistă de înaltă performanță pentru entuziaști.

Comentarii (4)

  • motorul e de provenienta AMG?
    2 0
  • La multi ani!
    Bai aia cu bebelusii!
    Dormiti?
    2 0
  • Mircea Badea
    e turbo deci te chisi pe ea..
    1 1
  • @Mircea
    Ai spus o frază care definește mârlănia. Dacă nu știi ce este mârlănia (că din interior nu te poți autodefini) află că este faza supremă a prostiei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru