Un Aston Martin DB10 din noul film cu James Bond poate fi al tău, dar nu-l vei putea conduce niciodată

de Daniel Popescu
Luni, 26.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unul dintre cele 10 exemplare Aston Martin DB10 realizate special pentru Spectre, cel mai nou film cu James Bond, va fi scos la licitaţie. Cumpărătorul nu îl va putea conduce, întrucât maşina nu este omologată pentru drumurile publice.

Esential 10 exemplare de DB10 a produs Aston Martin pentru Spectre
1 exemplar va fi vândut la licitaţie în 2016
Vrei să te simţi ca James Bond la volanul unor maşini spectaculoase şi înconjurat de femei frumoase? Cu fetele te descurci şi singur, dar Aston Martin vrea să-ţi dea o mână de ajutor în privinţa maşinii.

Celebrul producător de maşini de lux a anunţat că unul dintre cele 10 exemplare Aston Martin DB10 folosite la producţia Spectre, cel mai nou film din seria James Bond, va fi vândut la licitaţie în cursul anului viitor. Vorbim despre un model realizat special pentru acest film, motiv pentru care maşina nu este omologată să circule pe drumurile publice. Cu alte cuvinte, în cazul în care cumperi exemplarul scos la licitaţie, îl vei ţine în garaj toată viaţa.

De altfel, ambele maşini de referinţă folosite în ultimul film cu James Bond au fost realizate special pentru Spectre: pe lângă DB10, vei putea admira şi un Jaguar C-X75, realizat în numai şapte exemplare.

Vrei să fii un James Bond pe şosea? Ia-ţi un DB9 GT Bond Edition!

Aston Martin DB9 GT Bond Edition poate fi cumpărată pentru 230.000 de euro.


Aston Martin are însă o soluţie în cazul în care vrei să conduci pe şosea o maşină din filmele cu James Bond.

Cu ocazia lansării lui Spectre, producătorul a modificat 150 de exemplare de Aston Martin DB9 GT, pe care le-a decorat cu brandul agentului 007. Botezat, desigur, Aston Martin DB9 GT Bond Edition, maşina exclusivistă poate fi cumpărată pentru 165.000 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 230.000 de euro. Cel mai important este însă că maşina poate fi condusă pe şosea.

Aston Martin DB9 GT Bond Edition

Spectre va avea premiera în cinematografele din România în 6 noiembrie.

Via CNN

Comentarii (2)

  • Doamne ce titlu ... bai baieti - ati devenit foarte ... "can-can"isti ca sa zic asa , aveti tendinte "senzationale" .
    O cumperi si se poate conduce pe drumuri nepublice si circuite , ca si celelalte masini ce nu sunt omologate pentru drumurile publice . Ma si gandeam cand am citit , cine dracu`si cumpara dar nu se poate da' cu ea .
    4 0
  • https://www.youtube.com/watch?v=d5DjcJQSh8c
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru