Mașinile lui James Bond: Aston Martin a lansat ediția specială “007” pentru Vantage și DBS Superleggera

de Paul Cosma
Luni, 17.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a prezentat ediția specială “007” pentru modelele Vantage și DBS Superleggera pentru a sărbători lansarea “No Time To Die”, noua peliculă cu James Bond ce va ajunge pe marile ecrane în luna noiembrie.

Aston Martin anunță o nouă colaborare cu EON Productions, compania care produce filmele cu James Bond alături de studiourile Metro Goldwyn Mayer.

Cu câteva luni înaintea lansării peliculei “No Time To Die”, constructorul a prezentat seria limitată “007” pentru modelele Vantage și DBS Superleggera cu ajutorul diviziei Q by Aston Martin.

În cazul lui Vantage 007 Edition, producția va fi limitată la 100 de unități la nivel global, în timp ce doar 25 de clienți se vor bucura de DBS Superleggera 007 Edition.

Prețurile celor două ediții speciale pornesc de la 161.000 de lire sterline pentru Vantage, respectiv 279.000 de lire sterline pentru DBS Superleggera, iar livrările vor începe în primul trimestru din 2021.

Noua peliculă “No Time To Die”, în care rolul de James Bond va fi jucat de același Daniel Craig, are premiera programată în luna noiembrie 2020.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru