DBS Superleggera

Miercuri, 12 Mai 2021 | Industrie

Aston Martin a început dezvoltarea a două modele noi: SUV-ul DBX ar putea primi versiune hibridă în septembrie

Aston Martin a început dezvoltarea pentru două noi supercaruri, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Tobias Moers. În plus, britanicii pregătesc și o nouă versiune pentru SUV-ul DBX, care ar putea fi lansată în luna septembrie.
Luni, 17 August 2020 | Industrie

Mașinile lui James Bond: Aston Martin a lansat ediția specială “007” pentru Vantage și DBS Superleggera

Aston Martin a prezentat ediția specială “007” pentru modelele Vantage și DBS Superleggera pentru a sărbători lansarea “No Time To Die”, noua peliculă cu James Bond ce va ajunge pe marile ecrane în luna noiembrie.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Modele noi

Aston Martin DBS Superleggera Concorde: ediție specială care marchează 50 de ani de la primul zbor al supersonicului de pasageri

Aston Martin a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea specială DBS Superleggera Concorde Edition. Această variantă va fi produsă în doar 10 unități și marchează 50 de ani de la primul zbor al supersonicului Concorde.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Aston Martin DBS Superleggera pentru James Bond: ediție specială cu 50 de exemplare în cinstea filmelor cu Agentul 007: preț de 300.000 de lire sterline

Aston Martin a lansat o ediție specială James Bond pentru modelul DBS Superleggera, pentru a sărbători 50 de ani de la lansarea unui film din celebra serie cu Agentul 007. DBS Superleggera James Bond Special Edition va fi produs în 50 de exemplare, fiecare cu un preț de 300.000 de lire sterline.
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Modele noi

Aston Martin prezintă ediția limitată DBS 59: 24 de exemplare DBS Superleggera special create în cinstea victoriei de la Le Mans din 1959

Aston Martin a lansat o ediție specială pentru modelul DBS Superleggera. Colecția DBS 59 cuprinde 24 de exemplare ce au fost create pentru sărbătorirea victoriei Aston Martin în cursa de la Le Mans din 1959.
Joi, 28 Februarie 2019 | Industrie

Nou record de vânzări pentru Aston Martin: creștere de 25% în 2018, cu Vantage și DBS Superleggera printre cele mai căutate modele

Vânzările Aston Martin au crescut anul trecut cu 25%, marcând un nou record pentru constructorul britanic. În 2018, Aston Martin a vândut puțin peste 6.400 de mașini, printre cele mai căutate modele fiind Vantage și DBS Superleggera.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Modele noi

Aston Martin lansează ediția limitată DBS Superleggera TAG Heuer: 50 de exemplare echipate cu un pachet de caroserie cu elemente din fibră de carbon

Aston Martin a publicat primele fotografii și detalii referitoare la ediția specială DBS Superleggera TAG Heuer. Modelul producătorului britanic a primit câteva modificări estetice și o serie de îmbunătățiri la nivel interior.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Veștile bune continuă pentru Aston Martin: vânzările s-au dublat, iar profitul a crescut de 10 ori în ultimul trimestru

Aston Martin a avut un profit operațional de 4 milioane de dolari în trimestrul al treilea din 2018, de aproape 10 ori mai mare decât aceeași perioadă din 2017. În același timp, vânzările constructorului s-au dublat în ultimele 3 luni, la un număr de 1.776 de unități.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Modele noi

Aston Martin prezintă ediția specială DBS 59: 24 de exemplare bazate pe modelul DBS Superleggera cu 725 de cai putere

Aston Martin a anunțat că va construi o ediție limitată DBS 59, fiind inspirați de victoria obținută în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1959. Cele 24 de exemplare speciale vor fi bazate pe modelul DBS Superleggera, ce dezvoltă 725 de cai putere în standard și o viteză maximă de 340 km/h.
Vineri, 17 August 2018 | Modele noi

Aston Martin pregătește versiuni noi pentru cel mai puternic model din gamă: au început testele cu variantele AMR și Volante pentru DBS Superleggera

Britanicii de la Aston Martin pregătesc variante AMR și Volante pentru DBS Superleggera, cel mai puternic din gama actuală, potrivit anunțului făcut de șeful companiei, Andy Palmer. Acesta spune că testele au început deja, însă nu a oferit mai multe detalii.
Joi, 02 August 2018 | Modele noi

Aston Martin pregătește o versiune mai rapidă pentru cel mai puternic model al său: DBS Superleggera AMR ar putea fi lansat în 2019

Cel mai puternic și performant model de la Aston Martin va primi în curând o versiune și mai rapidă, potrivit oficialilor companiei. DBS Superleggera în varianta AMR ar putea fi lansat spre sfârșitul lui 2019.

Tag-uri similare

Aston Martin, DBS Superleggera, Aston Martin DBS Superleggera AMR, versiune AMR
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru