Aston Martin a început dezvoltarea a două modele noi: SUV-ul DBX ar putea primi versiune hibridă în septembrie

de Paul Cosma
Miercuri, 12.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a început dezvoltarea pentru două noi supercaruri, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Tobias Moers. În plus, britanicii pregătesc și o nouă versiune pentru SUV-ul DBX, care ar putea fi lansată în luna septembrie.

Șeful Aston Martin a vorbit despre planurile constructorului într-un interviu acordat presei britanice, în care ideea celor peste 10 lansări până în 2023 a fost reiterată. 

Britanicii vor renunța la proiectul noului motor V6. În schimb, viitoarele modele care urmau să fie echipate cu acest motor vor beneficia de propulsoare de la Mercedes. Cele mai importante modele pentru “noua eră” Aston Martin sunt noile Vanquish și Valhalla. 

“Nu vrem să investim bani în motoare care nu pot respecta standardul Euro 7. Ne vom concentra în schimb pe electrificare, baterii și extinderea gamei,” a spus Tobias Moers. 

Pe lista lansărilor din 2021 se numără hypercar-ul Valkyrie, care ar putea să primească o versiune cabrio în 2022. Totodată, SUV-ul DBX urmează să primească o nouă versiune în luna septembrie, iar zvonurile indică un sistem de propulsie hibrid

În cel mult 18 luni, modelele DB11, Vantage și DBS Superleggera vor primi un facelift din partea Aston Martin, conform informațiilor oficiale. 

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru