Tobias Moers

Miercuri, 04 Mai 2022 | Industrie

Schimbări la vârful Aston Martin. Tobias Moers și-a dat demisia din funcția de CEO

Tobias Moers și-a dat demisia din funcția de CEO la Aston Martin. Moers a preluat conducerea mărcii britanice în mai 2020.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Industrie

Șeful Aston Martin: Valhalla va debuta în 2024, iar noul Vanquish în 2025

Potrivit șefului Aston Martin, Tobias Moers, noul Valhalla va debuta în 2024. În ceea ce privește viitorul Vanquish, anunțat de un concept în 2019, cu acesta vom face cunoștință în 2025.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Industrie

Aston Martin a început dezvoltarea a două modele noi: SUV-ul DBX ar putea primi versiune hibridă în septembrie

Aston Martin a început dezvoltarea pentru două noi supercaruri, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Tobias Moers. În plus, britanicii pregătesc și o nouă versiune pentru SUV-ul DBX, care ar putea fi lansată în luna septembrie.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Industrie

Aston Martin pregătește 10 lansări în următorii doi ani: SUV-ul DBX ar putea primi o versiune electrică sau hibridă

Aston Martin va lansa 10 versiuni noi pentru modelele sale în următorii doi ani, pe listă fiind și o posibilă variantă electrificată pentru SUV-ul DBX.
Marti, 26 Mai 2020 | Industrie

Oficial: Tobias Moers (ex-Mercedes-AMG) este noul CEO de la Aston Martin

Aston Martin a anunțat numirea oficială a lui Tobias Moers în poziția de CEO, ca înlocuitor pentru Andy Palmer. Tobias Moers are peste 25 de ani de experiență în cadrul grupului Daimler, fiind șeful diviziei Mercedes-AMG începând din octombrie 2013.
Luni, 25 Mai 2020 | Industrie

Aston Martin pregătește schimbarea conducerii: CEO-ul Andy Palmer ar urma să fie înlocuit de Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG

Aston Martin a confirmat că pregătește o schimbare a conducerii, după informațiile potrivit cărora CEO-ul Andy Palmer va fi înlocuit de Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG. Constructorul britanic a spus că un anunț oficial va fi făcut la momentul potrivit.
Luni, 29 Aprilie 2019 | Modele noi

Clienții dictează: Mercedes-AMG va oferi doar versiuni cu tracțiune integrală

Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a declarat că în viitor, toate modelele dezvoltate de divizia pe care o conduce vor fi disponibile exclusiv cu tracțiune integrală.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Modele noi

Mercedes-AMG C63 va avea succesor cu propulsie hibridă: motorul V8 twin-turbo are “zilele numărate”

Următoarea generație Mercedes-AMG C63 va avea un sistem de propulsie hibrid ca urmare a normelor mai exigente privind nivelul emisiilor, potrivit lui Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful Mercedes-AMG spune că mașinile electrice sunt cheia viitorului: “Electrificarea aduce eficiență și performanță”

Șeful Mercedes-AMG, Tobias Moers, a declarat că electrificarea este o direcție spre care tinde compania sa, întrucât aduce eficiență și performanță, iar mașinile electrice reprezintă cheia viitorului.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Economic

Mercedes a dat lovitura cu divizia de performanță AMG: 2017 va aduce vânzări de peste 100.000 de mașini, de trei ori mai multe decât în 2013

Vânzările diviziei de performanță AMG au înregistrat o creștere impresionantă în ultimii ani. Asta pentru că gama a crescut și ea considerabil.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Modele noi

Pick-up-ul german Mercedes Clasa X nu va purta logo-ul AMG: șeful diviziei de performanță nu concepe un asemenea vehicul

Chiar dacă gama AMG a devenit mai mare ca niciodată, Mercedes exclude complet ideea unui pick-up de performanță, derivat din viitorul Clasa X.
Joi, 31 Martie 2016 | Modele noi

Prognoza Mercedes AMG pentru anul 2016: va mai ploua cu cel puțin 10 modele noi

Șeful diviziei AMG a anunțat că va continua să plouă cu modele noi în cursul acestui an. Alte 10 nume așteaptă să facă cunoștință cu publicul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Șeful diviziei AMG de la Mercedes: "Viitorul E63 va avea 600 CP și tracțiune integrală"

Tobias Moers, șeful diviziei AMG de la Mercedes-Benz, anunță că viitorul E63 AMG va fi un model revoluționar. Acesta va avea tracțiune integrală și peste 600 CP.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Modele noi

Şeful AMG: "Vom face o versiune mai uşoară şi mai puternică a lui AMG GT"

Tobias Moers, şeful AMG, a confirmat în cadrul unui interviu că echipa sa lucrează la o versiune mai performantă a lui AMG GT, care să-l rivalizeze pe Porsche 911 GT3.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes GLA45 AMG - concept pentru o versiune de performanţă de 360 de cai putere

Mercedes a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles conceptul viitoarei versiuni de performanţă GLA45 AMG: Crossover-ul german beneficiază de un motor de 360 de cai putere şi 450 Nm.
Marti, 20 Septembrie 2011 | Modele noi

Mercedes: "Vom lansa SLS AMG Black Series şi SLS electric"

Constructorul german a anunţat că va produce o ediţie limitată de performanţă SLS AMG Black Series precum şi versiunea electrică SLS E-Cell.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes SLS AMG, Tobias Moers, Mercedes SLS AMG Black Series, Mercedes SLS AMG GT3, Mercedes SLS E-Cell
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru