Schimbări la vârful Aston Martin. Tobias Moers și-a dat demisia din funcția de CEO

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 04.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tobias Moers și-a dat demisia din funcția de CEO la Aston Martin. Moers a preluat conducerea mărcii britanice în mai 2020.

În vara anului 2020, Tobias Moers venea la conducerea Aston Martin, lăsând în urmă divizia de performanță Mercedes-AMG. Moers avea planuri mari pentru marca britanică inclusiv lansarea unui model plug-in hybrid în 2024.

Totodată, în 2025, primul Aston Martin cu zero emisii ar urma fie prezentat lumii întregi.

Dar acum, la doi ani de la investirea în funcția de CEO, Tobias Moers anunță că și-a dat demisia, cu efect imediat. Germanul va fi înlocuit de Amedeo Felisa, cel care a ocupat funcția de CEO la Ferrari timp de 26 de ani (până în 2014). Alături de Felisa va veni și Roberto Fedeli, care va ocupa funcția de CTO.

Tobias Moers va rămâne, totuși, la Aston Martin până în luna iulie a acestui an, pentru a face tranziția mai ușoară.

Potrivit informațiilor din presă, viitorul lui Moers la cârma Aston Martin era incert încă de la începutul lui 2022. Printre motive se numărau inclusiv rezultatele financiare mediocre.

În ciuda acestor zvonuri, Lawrence Stroll, președintele Aston Martin, spunea în luna ianuarie că Moers face o treabă foarte bună și este partenerul perfect pentru el.

via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru