CEO

Vineri, 06 Octombrie 2023 | General

Rolls-Royce va avea un CEO nou. Torsten Müller-Ötvös se retrage după 13 ani

Rolls-Royce a anunțat că va avea un CEO nou începând din luna noiembrie. Acesta se numește Chris Brownridge, care este CEO-ul filialei BMW Marea Britanie. El îl va înlocui pe Torsten Müller-Ötvös, cel mai longeviv șef din istoria mărcii.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Oameni si masini

Audi are un CEO nou: Gernot Döllner este omul din spatele modelelor Porsche Panamera și 918 Spyder

Audi anunță oficial că va avea un nou CEO începând din această toamnă. Noul șef al mărcii cu 4 inele va fi Gernot Döllner, omul din spatele modelelor de performanță Porsche Panamera și 918 Spyder.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Oameni si masini

Renault are un CEO nou: Fabrice Cambolive este fostul director Renault România

Renault a anunțat că va avea un CEO nou, în persoana lui Fabrice Cambolive, din 1 februarie. Francezul în vârstă de 54 de ani este fostul director Renault România și este actualul director de operațiuni al mărcii.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | General

Mercedes-AMG are un CEO nou: Michael Schiebe deține o funcție de conducere în Consiliul de Administrație

Divizia de performanță Mercedes-AMG va avea un CEO nou începând din această primăvară. Michael Schiebe, care deține o funcție importantă în cadrul Consiliului de Administrație Mercedes-Benz, îi va lua locul lui Philipp Schiemer. Noul CEO își va începe noua activitate în 1 martie.
Marti, 13 Decembrie 2022 | F1 TOP

Noi mutări în F1: Andreas Seidl pleacă la Sauber, Andrea Stella devine Team Principal la McLaren

Andreas Seidl, fostul șef al echipei McLaren F1, va fi noul CEO al Sauber Motorsport, după ce Fred Vasseur a plecat la Ferrari. Totodată, Andrea Stella a fost promovat la funcția de Team Principal la McLaren.
Joi, 17 Noiembrie 2022 | General

Jaguar Land Rover are un CEO nou: Adrian Mardell îl înlocuiește pe Thierry Bolloré, care a demisionat

Thierry Bolloré, CEO-ul Grupului Jaguar Land Rover, și-a anunțat demisia din funcție, din cauza unor motive personale. Acesta va fi înlocuit de către Adrian Mardell, șeful departamentului de finanțe al grupului.
Marti, 16 August 2022 | Economic

Care au fost cei mai bine plătiți președinți de companii auto: Elon Musk conduce detașat

Un studiu realizat de publicația Automotive News arată care au fost cei mai bine plătiți președinți de companii auto în anul 2021. Conform studiului, Elon Musk a fost cel mai bine plătit CEO, după ce a câștigat peste 23 de miliarde de dolari în 2021.
Vineri, 20 Mai 2022 | General

Opel va avea un CEO nou: Florian Huettl este șeful de vânzări și marketing al mărcii

Opel va avea un nou CEO începând din 1 iunie, în persoana lui Florian Huettl. Acesta este actualul șef al departamentului de vânzări și marketing Opel și îl va înlocui pe Uwe Hochgeschurtz după mai puțin de un an la conducerea companiei germane.
Miercuri, 04 Mai 2022 | Industrie

Schimbări la vârful Aston Martin. Tobias Moers și-a dat demisia din funcția de CEO

Tobias Moers și-a dat demisia din funcția de CEO la Aston Martin. Moers a preluat conducerea mărcii britanice în mai 2020.
Luni, 04 Aprilie 2022 | General

Skoda va avea un nou CEO: Klaus Zellmer este fostul președinte Porsche SUA

Skoda a anunțat că va avea un nou CEO de la 1 iulie, în persoana lui Klaus Zellmer. Acesta este membru al Consiliului de Administrație Volkswagen pentru vânzări și marketing și este fostul șef și președinte Porsche SUA. El îl va înlocui pe Thomas Schäfer, care va prelua șefia Consiliului de Administrație Volkswagen.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful Ford: Nu mai putem ignora progresele făcute de Tesla

CEO-ul Ford, Jim Farley, a declarat într-o ședință cu angajații săi că brand-ul american nu mai poate ignora progresele făcute de adversarii de la Tesla.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Industrie

Grupul VW schimbă conducerea la Skoda: CEO-ul Bernhard Maier va părăsi compania după 5 ani

Șeful Skoda, Bernhard Maier, va părăsi constructorul ceh după un mandat de aproape 5 ani, potrivit unui anunț al grupului VW, care nu a precizat motivul acestei schimbări. Noul CEO Skoda va fi desemnat în luna august.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Iulie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover caută un nou CEO: pe lista scurtă se află foști manageri de la Audi și BMW

Jaguar Land Rover se află în căutarea unui nou CEO, întrucât actualul șef Ralf Speth se va retrage în luna septembrie. Pe lista scurtă de candidați se află foști manageri de la Audi și BMW, dar și un director din cadrul grupului britanic.
Luni, 22 Iunie 2020 | Industrie

Noul CEO Renault promite “redresarea” companiei: “Întotdeauna am ales provocările”

Luca de Meo își va începe mandatul de CEO Renault de la 1 iulie și promite acționarilor că va redresa compania, în ciuda problemelor actuale. “Întotdeauna mi-a plăcut să merg acolo unde există provocări,” a spus de Meo.
Joi, 18 Iunie 2020 | Industrie

Tensiuni la Nissan: directorul financiar vrea să fie promovat în poziția de CEO pentru a conduce programul de restructurare

Directorul financiar Nissan, cel care a întocmit planul de restructurare a companiei, pune presiune pe membrii din board pentru a fi promovat în poziția de CEO și, astfel, să se ocupe în mod direct de strategia de reorganizare, susține agenția Reuters, care citează patru surse din cadrul Nissan.
Marti, 09 Iunie 2020 | Industrie

Volkswagen are un nou director de brand: Ralf Brandstätter preia funcția de la Herbert Diess

Ralf Brandstätter este noul director al brandului Volkswagen, după ce Herbert Diess a renunțat la această funcție. Brandstätter va prelua mandatul de CEO Volkswagen de la 1 iulie, în timp ce Diess va rămâne șeful întregului grup VW.
Marti, 26 Mai 2020 | Industrie

Oficial: Tobias Moers (ex-Mercedes-AMG) este noul CEO de la Aston Martin

Aston Martin a anunțat numirea oficială a lui Tobias Moers în poziția de CEO, ca înlocuitor pentru Andy Palmer. Tobias Moers are peste 25 de ani de experiență în cadrul grupului Daimler, fiind șeful diviziei Mercedes-AMG începând din octombrie 2013.
Luni, 25 Mai 2020 | Industrie

Aston Martin pregătește schimbarea conducerii: CEO-ul Andy Palmer ar urma să fie înlocuit de Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG

Aston Martin a confirmat că pregătește o schimbare a conducerii, după informațiile potrivit cărora CEO-ul Andy Palmer va fi înlocuit de Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG. Constructorul britanic a spus că un anunț oficial va fi făcut la momentul potrivit.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Industrie

Renault reduce salariile cu 25% pentru CEO și președintele CA: producătorul a anulat dividendele pentru acționari

Renault a anunțat reducerea salariilor cu 25% pentru CEO-ul interimar și pentru președintele Consiliului de Administrație, ca dovadă de solidaritate în contextul pandemiei de coronavirus. În plus, constructorul a anulat dividendele pentru 2019 pe care acționarii urmau să le primească.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Economic

Daimler reduce salariile cu 20% pentru CEO și management până la sfârșitul anului: grupul a contractat un credit de 12 miliarde de euro

Daimler va reduce cu 20% salariile pentru CEO și membrii din management, până la sfârșitul anului, în contextul crizei COVID-19. Grupul german a contractat un credit de 12 miliarde de euro pentru “flexibilitate financiară”.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Toyota, Lotus, Fiat, vanzari, Lamborghini, China, Chrysler, emisii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru