CEO

Luni, 16 Septembrie 2019 | Industrie

Presa germană: Șeful motoarelor BMW va deveni noul CEO de la Audi din aprilie 2020

Markus Duesmann, șeful departamentului de dezvoltare a motoarelor BMW, este favorit să devină noul CEO de la Audi, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Duesmann ar urma să preia șefia Audi de la 1 aprilie 2020.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Faraday Future îl recrutează pe creatorul lui BMW i8: compania va începe producția unui SUV electric de 1.000 de cai putere în 2020

Faraday Future, companie care vrea să rivalizeze cu Tesla, l-a numit în poziția de CEO pe Carsten Breitfeld, omul care a lucrat timp de 20 de ani la BMW și cel care a supervizat dezvoltarea supercar-ului i8. Breitfeld are misiunea să lanseze în producție primul model electric de la Faraday, un SUV de 1.000 de cai putere, începând de anul viitor.
Joi, 18 Iulie 2019 | Industrie

Surse: Oliver Zipse este aproape să devină noul CEO de la BMW

BMW se pregătește să-l numească pe Oliver Zipse în poziția de CEO, potrivit unor surse din cadrul companiei. Zipse ar urma să devină șeful BMW după ce Harald Krüger a anunțat că nu dorește să primească un nou mandat în 2020.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Industrie

BMW trebuie să își caute un nou CEO: Harald Krüger a anunțat că va renunța la mandat în 2020

BMW este în căutarea unui nou director executiv, după ce CEO-ul Harald Krüger a anunțat că nu dorește să primească un nou mandat în 2020. Constructorul german a transmis că pe 18 iulie va discuta chestiunea succesorului lui Krüger.
Vineri, 17 Mai 2019 | Industrie

Nissan prelungește mandatul actualului CEO și îl primește în board pe șeful Renault: francezii continuă presiunile pentru reconfigurarea alianței

Nissan a anunțat că va prelungi mandatul CEO-ului Hiroto Saikawa, în ciuda presiunilor venite din partea Renault pentru schimbarea conducerii. În plus, Nissan a spus că șeful Renault, Thierry Bollore, va deveni membru în board.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Industrie

Franța vrea înlăturarea lui Carlos Ghosn de la conducerea Renault: guvernul a cerut o listă de posibili succesori

Guvernul francez vrea să-l înlăture pe Carlos Ghosn de la conducerea la Renault și a cerut o întâlnire a board-ului în care să fie întocmită o listă cu posibili succesori, potrivit unor surse citate de Reuters.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Industrie

Francezii încep să-și piardă încrederea în Carlos Ghosn: Renault caută candidați pentru postul de CEO

Franța caută candidați pentru înlocuirea lui Carlos Ghosn, potrivit unor surse guvernamentale care susțin că Renault începe să-și piardă încrederea în oficialul care a fost arestat în Japonia pentru nereguli financiare.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Renault a decis păstrarea în funcție a lui Carlos Ghosn: francezii pregătesc promovarea lui Thierry Bollore, care a primit aceleași puteri precum Ghosn

Conducerea Renault a decis ca președintele și CEO-ul Carlos Ghosn să-și păstreze deocamdată funcțiile. În plus, francezii au anunțat că Thierry Bollore a fost promovat drept “CEO adjunct” și va avea aceleași puteri de decizie precum Carlos Ghosn.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Industrie

Porsche așteaptă un nou record de vânzări în 2018: “Nu avem nevoie de listarea la bursă ca să creștem”

Porsche nu are nevoie de o listare la bursă pentru a-și finanța creșterea, potrivit CEO-ului Oliver Blume, care se arată încrezător că producătorul german va înregistra un nou record de vânzări în 2018.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Industrie

Șeful interimar Audi își dorește să rămână în funcție: “Mi-ar plăcea să ocup poziția de CEO pe termen lung”

Șeful interimar Audi, Bram Schot, și-a exprimat intenția de a ocupa funcția de CEO al constructorului german, pe termen lung, în contextul incertitudinilor legate de succesorul lui Rupert Stadler. Bram Schot a fost numit CEO interimar la Audi în luna iunie, după ce Rupert Stadler a fost arestat în scandalul Dieselgate.
Duminica, 07 Octombrie 2018 | Industrie

Carlos Tavares: “Grupul PSA este deschis la alianțe, am început să atragem atenția unor competitori”

Grupul PSA este deschis la formarea unor alianțe și atrage tot mai multă atenție din partea competitorilor după progresul semnificativ din ultimii ani și restructurarea brandului Opel, a declarat CEO-ul Carlos Tavares.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Economic

VW vrea să rezilieze contractul CEO-ului suspendat de la Audi, reținut în urma Dieselgate: Rupert Stadler ar putea primi compensații financiare

Oficialii grupului Volkswagen vor să încheie raporturile contractuale cu CEO-ul Audi, Rupert Stadler, potrivit unor surse apropiate companiei. Stadler, arestat în iunie în urma scandalului Dieselgate, ar putea primi câteva milioane de euro drept compensație întrucât mai are câțiva ani de contract cu Audi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Industrie

Sfârșitul unei ere la Daimler: Dieter Zetsche va părăsi postul de CEO după 12 ani. Suedezul Ola Källenius va fi noul șef al grupului și CEO Mercedes-Benz

Dieter Zetsche se pregătește să părăsească postul de CEO Daimler, la sfârșit de 2019, după 12 ani de activitate. În locul său va fi numit suedezul Ola Källenius, pe postul de CEO Daimler și Mercedes-Benz, urmând să devină primul șef executiv non-german din istoria grupului.
Marti, 19 Iunie 2018 | Industrie

Criza Audi: nemții și-au ales un CEO interimar, după ce fostul șef a fost arestat în scandalul Dieselgate

Conducerea Audi l-a suspendat din funcție pe CEO-ul Rupert Stadler și l-a pus șef interimar pe Bram Schot, potrivit unor surse citate de agenția Reuters. Rupert Stadler a fost arestat de autoritățile germane în legătură cu implicarea sa în scandalul Dieselgate.
Joi, 14 Iunie 2018 | Industrie

Șeful Renault va renunța la funcție înainte de finalul mandatului: “Se va întâmpla până în 2022, nu voi mai fi CEO”

Șeful Renault, Carlos Ghosn, a anunțat că va renunța la poziția de CEO al companiei înainte de finalul mandatului său (2022), potrivit Financial Times. El va rămâne totuși președinte al constructorului și al alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Industrie

Noul șef Volkswagen este pe val: Herbert Diess, favorit să devină președintele Audi

Noul șef al grupului Volkswagen, Herbert Diess, este aproape să preia și poziția de președinte al constructorului Audi, potrivit unor surse din anturajul grupului german.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Industrie

Oficial: Herbert Diess este noul CEO al grupului Volkswagen

Volkswagen a anunțat oficial că Herbert Diess este noul CEO al grupului, preluând funcția de la Matthias Mueller. Nemții pregătesc o reorganizare pentru toate mărcile deținute, care vor fi împărțite în trei categorii: Volume, Premium și Super Premium.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Peugeot: “Tranziția către mașinile electrice este foarte stresantă pentru toată lumea, nimeni nu știe cum va evolua”

Șeful Peugeot, Jean-Philippe Imparato, a declarat că tranziția către mașinile electrice este foarte stresantă pentru toată lumea, soluția simplă fiind ca fiecare model să fie oferit cu cel puțin o versiune “electrificată”.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Industrie

Zvonuri: noul șef al grupului Volkswagen ar urma să devină Herbert Diess, actualul conducător al brandului cu același nume

Grupul Volkswagen pregătește schimbări la vârful conducerii sale. Astfel, CEO-ul Matthias Mueller ar urma să fie înlocuit cu Herbert Diess, șeful brandului VW, potrivit unor surse citate de presa internațională.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche ar putea vinde doar mașini electrice după 2030: “Este absurd să ne gândim acum la dispariția motoarelor tradiționale”

Șeful Porsche, Oliver Blume, a declarat că eliminarea motoarelor cu combustie internă în viitorul apropiat este “absurdă”. În același timp, oficialul susține că investițiile în electromobilitate nu trebuie să fie neglijate. Potrivit acestuia, chiar și modelul 911 ar putea să devină electric până în anul 2030.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Toyota, Lotus, Fiat, vanzari, Lamborghini, China, Chrysler, emisii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru