Presa germană: Șeful motoarelor BMW va deveni noul CEO de la Audi din aprilie 2020

de Paul Cosma
Luni, 16.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Markus Duesmann, șeful departamentului de dezvoltare a motoarelor BMW, este favorit să devină noul CEO de la Audi, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Duesmann ar urma să preia șefia Audi de la 1 aprilie 2020.

Presa din Germania susține că grupul Volkswagen este pe cale să facă un transfer important din curtea rivalilor de la BMW.

Markus Duesmann, cel care se ocupă cu dezvoltarea motoarelor constructorului bavarez, ar fi favorit să devină șeful Audi, conform Frankfurter Allgemeine Zeitung, care citează surse apropiate de situație.

Potrivit informațiilor din presa germană, Duesmann ar urma să preia funcția începând cu 1 aprilie 2020. Contractul său cu BMW se încheie pe 30 septembrie 2019 și a anunțat compania că nu dorește o prelungire “din motive personale”.

Via Reuters

Comentarii (3)

  • Ce vă zisei io? Celebra *tripletă* e de fapt un cartel care doar simulează concurența -- de-o vreme încoace.
    16 2
  • gigel uși
    @Kirotractor - posibil, așa cum vedem in Japonia.
    7 1
  • Rudolf D.
    Nu e nimic clar. Doar niste presupuneri prin presa. Oricum e liber de contract in 30 septembrie. Oameni ca el sunt foarte capabili si firmele cauta tot timpul resursa umana de genul asta. E ceva rau in asta?

    Iar concurenta exista intre cei 3. Numa cine nu a lucrat in industria asta poate sa creada tot felul de bazaconii.
    4 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru