Markus Duesmann

Vineri, 18 Martie 2022 | Industrie

Audi nu exclude lansarea unui pick-up: "Vom prezenta un concept în viitorul apropiat"

Potrivit declarațiilor șefului Audi, constructorul din Ingolstadt ar putea lansa un pick-up. Mai mult, un concept ar putea fi prezentat în viitorul nu foarte îndepărtat.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Industrie

Șeful Audi estimează dublarea vânzărilor până în 2030, cu ajutorul modelelor electrice și autonome

Audi se așteaptă la o dublare a vânzărilor sale globale la 3 milioane de unități și, în același timp, să-și mențină marjele de profit, în ciuda înlocuirii mașinilor “tradiționale” cu cele electrice și autonome, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Markus Duemann.
Joi, 18 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Audi pregătește lansarea SUV-ului electric Q6 e-tron în 2022

Noul SUV electric Audi Q6 e-tron va fi lansat în cursul anului viitor și va fi construit pe platforma PPE a grupului Volkswagen, potrivit informațiilor din presa britanică, care îl citează pe șeful Audi, Markus Duesmann.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Industrie

Audi estimează scăderea vânzărilor în 2020: “Nu vom putea să recuperăm pierderile din aprilie și mai”

Audi va înregistra o scădere a vânzărilor în 2020, în ciuda rezultatelor bune din al treilea trimestru, după cum a declarat șeful constructorului. “Nu vom putea să recuperăm pierderile din lunile aprilie și mai,” a spus Markus Duesmann.
Luni, 13 Iulie 2020 | Industrie

Șeful Audi, despre criza COVID-19: “Avem ocazia să încercăm lucruri noi, vom depăși impasul până în 2022”

CEO-ul Markus Duesmann consideră că actuala criză este o “oportunitate” prin care Audi să încerce “lucruri noi”. Conducerea constructorului estimează că impasul COVID-19 va fi depășit până în 2022, atunci când rezultatele financiare ar urma să revină la nivelul pre-criză.
Sambata, 16 Noiembrie 2019 | Industrie

Confirmare oficială: Șeful motoarelor BMW va fi noul CEO Audi din aprilie 2020

Markus Duesmann, șeful departamentului de dezvoltare a motoarelor BMW, este noul CEO de la Audi, potrivit unui comunicat oficial al grupului VW. Duesmann va prelua noua poziție de la 1 aprilie 2020, în timp ce actualul șef, Bram Schot, va părăsi Audi pe “cale amiabilă”.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Industrie

Presa germană: Șeful motoarelor BMW va deveni noul CEO de la Audi din aprilie 2020

Markus Duesmann, șeful departamentului de dezvoltare a motoarelor BMW, este favorit să devină noul CEO de la Audi, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Duesmann ar urma să preia șefia Audi de la 1 aprilie 2020.

Tag-uri similare

BMW, CEO, Markus Duesmann, CEO Audi, Duesmann BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru