Audi estimează scăderea vânzărilor în 2020: “Nu vom putea să recuperăm pierderile din aprilie și mai”

de Paul Cosma
Luni, 12.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va înregistra o scădere a vânzărilor în 2020, în ciuda rezultatelor bune din al treilea trimestru, după cum a declarat șeful constructorului. “Nu vom putea să recuperăm pierderile din lunile aprilie și mai,” a spus Markus Duesmann.

Septembrie a fost, până acum, cea mai bună lună a acestui an pentru operațiunile globale Audi, după problemele provocate de pandemia de coronavirus.

Întreg trimestrul trei, respectiv iulie, august și septembrie, a fost unul solid pentru constructorul german, însă insuficient pentru ca vânzările din 2020 să fie pe “plus”.

CEO-ul Markus Duesmann estimează o scădere a vânzărilor din acest an pentru Audi: “Nu vom putea să recuperăm pierderile din aprilie și mai, deși distribuitorii noștri au făcut o treabă foarte bună.”

Șeful companiei este optimist că vânzările din China ar putea să înregistreze o creștere ușoară față de anul trecut.

Cu un mandat început în plină criză pe fondul pandemiei, Markus Duesmann a spus recent că această perioadă este ocazia prin care constructorul să înregistreze progrese notabile la nivel tehnologic.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru