Feedback

Surse: Oliver Zipse este aproape să devină noul CEO de la BMW

Publicat Joi, 18.07.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Surse: Oliver Zipse este aproape să devină noul CEO de la BMW - Poza 1
BMW se pregătește să-l numească pe Oliver Zipse în poziția de CEO, potrivit unor surse din cadrul companiei. Zipse ar urma să devină șeful BMW după ce Harald Krüger a anunțat că nu dorește să primească un nou mandat în 2020.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat, la începutul lunii iulie, că nu doreşte să primească un al doilea mandat. Astfel, BMW trebuie să caute un înlocuitor pentru funcția de CEO, începând cu 2020.

Consiliul Director de la BMW va aborda chestiunea succesorului lui Krüger în data de 18 iulie 2019. Până la luarea unei decizii, Harald Krüger îşi va păstra poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CEO).

Potrivit unor surse citate de Reuters, favorit să devină noul CEO este Oliver Zipse, directorul de producție al companiei, acesta fiind apreciat pentru eficiența de care a dat dovadă în dezvoltarea și extinderea capacităților de producție ale grupului.

Anunțul oficial este așteptat până la finalul zilei de 18 iulie.

Via Reuters


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru