Oliver Zipse

Sambata, 07 Ianuarie 2023 | Industrie

Șeful BMW: Ecranele uriașe, din interiorul mașinilor, vor fi istorie în 10 ani

Potrivit șefului BMW, Oliver Zipse, ecranele uriașe din interiorul mașinilor vor fi istorie în 10 ani. Acesta este de părere că nu fac altceva decât să îi distragă pe șoferi de la condus.
Vineri, 21 Octombrie 2022 | Industrie

Șeful BMW: interzicerea mașinilor cu motoare termice „este foarte periculoasă”

Oliver Zipse, șeful Grupului BMW, este de părere că eventuala interzicere a vânzării de mașini cu motoare convenționale „este foarte periculoasă”. El atrage atenția asupra faptului că o astfel de decizie va face achiziționarea unei mașini noi mai dificilă și mai restrictivă.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | General

Oliver Zipse, șeful BMW: Piața mașinilor electrice, restrânsă la prea puține țări din lume

Oliver Zipse, CEO-ul Grupului BMW, este de părere că producătorii de mașini nu trebuie să devină dependenți de piețele în care mașinile electrice se vând în cantități mari. În acest sens, el consideră că motoarele termice trebuie păstrate pentru a evita această situație.
Luni, 28 Iunie 2021 | Industrie

Producătorii auto cer un număr minim de stații de încărcare pentru mașini electrice în fiecare țară din UE

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile vrea ca fiecare țară din Uniunea Europeană să instaleze un număr minim de stații de încărcare pentru mașinile electrice, potrivit declarațiilor făcute de președintele Oliver Zipse, actualul CEO de la BMW.
Marti, 30 Martie 2021 | Industrie

Șeful BMW: “Am ales momentul potrivit pentru tranziția către mașinile electrice”

Tranziția BMW către mașinile electrice a fost făcută la momentul potrivit, susține CEO-ul companiei. Oliver Zipse consideră că valoarea de piață a producătorului german va crește în anii următori.
Vineri, 19 Martie 2021 | Industrie

Spre deosebire de Audi, BMW nu renunță la dezvoltarea de noi motoare cu ardere internă

Șeful BMW ar fi declarat că brand-ul pe care îl conduce nu renunță, cel puțin momentan, la dezvoltarea de noi motoare cu ardere internă. Oficialul a fost citat de un jurnalist CNBC.
Vineri, 01 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful BMW anunță creșterea producției de vehicule electrificate: “Una din cinci mașini vândute în 2023 va fi electrică sau hibridă”

BMW pregătește creșterea producției de vehicule electrificate în perioada 2021-2023, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul companiei. Oliver Zipse susține că, în 2023, una din cinci mașini vândute de BMW va fi electrică sau hibridă.
Luni, 07 Decembrie 2020 | Industrie

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile are un nou președinte: șeful BMW, Oliver Zipse, îl va înlocui pe Mike Manley (FCA)

Oliver Zipse, CEO-ul BMW, este noul președinte al Asociației Constructorilor Europeni de Automobile. Mandatul de un an va începe la 1 ianuarie 2021, iar Zipse va prelua conducerea ACEA de la Mike Manley, șeful Fiat-Chrysler.
Miercuri, 05 August 2020 | Industrie

BMW a avut pierderi de 666 de milioane de euro în al doilea trimestru: “Lansările nu au fost afectate și vor avea loc conform programului”

BMW a raportat pierderi de 666 de milioane de euro în trimestrul al doilea, din cauza scăderii vânzărilor în contextul pandemiei, a anunțat constructorul german. Șeful Oliver Zipse a declarat că, în ciuda incertitudinilor, lansările de noi modele BMW nu au fost afectate iar acestea vor avea loc la datele programate inițial.
Luni, 30 Septembrie 2019 | Industrie

BMW dezminte zvonurile privind concedierea a mii de angajați: “Numărul salariaților va rămâne stabil până la sfârșitul lui 2020”

Șeful BMW, Oliver Zipse, a spus că numărul angajaților va rămâne stabil la nivel global, până la sfârșitul lui 2020, după ce presa germană a speculat că producătorul bavarez va concedia 6.000 de oameni.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Industrie

Oficial: Oliver Zipse este noul CEO BMW: va prelua mandatul începând din 16 august 2019

BMW l-a ales oficial pe Oliver Zipse să ocupe poziția de CEO, începând cu data de 16 august 2019. Zipse îi va locul lui Harald Krüger, cu toate că acesta mai avea mandat până în 2020.
Joi, 18 Iulie 2019 | Industrie

Surse: Oliver Zipse este aproape să devină noul CEO de la BMW

BMW se pregătește să-l numească pe Oliver Zipse în poziția de CEO, potrivit unor surse din cadrul companiei. Zipse ar urma să devină șeful BMW după ce Harald Krüger a anunțat că nu dorește să primească un nou mandat în 2020.

Tag-uri similare

BMW, CEO, Oliver Zipse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru