BMW dezminte zvonurile privind concedierea a mii de angajați: “Numărul salariaților va rămâne stabil până la sfârșitul lui 2020”

de Paul Cosma
Luni, 30.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful BMW, Oliver Zipse, a spus că numărul angajaților va rămâne stabil la nivel global, până la sfârșitul lui 2020, după ce presa germană a speculat că producătorul bavarez va concedia 6.000 de oameni.

Electrificarea gamei de modele presupune eficientizarea operațiunilor și implică investiții masive din partea constructorilor, așa că mulți dintre ei pregătesc planuri pentru reducerea costurilor.

BMW vrea să economisească până la 12 miliarde de euro. Însă, pentru îndeplinirea obiectivului, trebuie să renunțe la un număr considerabil de angajați, potrivit presei germane, care susține că BMW vrea să concedieze 6.000 de angajați până în 2022.

Ca răspuns la informațiile vehiculate în presa germană, CEO-ul BMW a spus că numărul angajaților va rămâne stabil la nivel global, până la sfârșitul lui 2020, potrivit surselor citate de Reuters.

Totodată, BMW ar dori să ocupe cât mai repede posturile vacante din management și să reducă angajările pe durată determinată. Potrivit surselor menționate, șeful BMW a declarat că nu vor exista “concedieri forțate” în cadrul companiei.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • Normal ca dezminte. Nu concediaza pe nimeni doar ca angajatii care pleaca, nu vor fi inlocuiti. Inseamna ca ei estimeaza un trafic de 6000 de persoane in trei ani pe posturi volatile. La nivel mondial, nu cred ca este mult.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru